2777
2789
عنوان

زندگی تو شهرستان یا کلانشهر؟

160 بازدید | 14 پست

کدوم بهتره؟حقوق شوهرم تو شهرستان بیشتره خرج زندگی کمتره اما کلان شهر حقوق کمتر زندگی سخت تر

اما کلان برای پیشرفت وآینده ی بچه بهتره

هرجا که خانواده باشه بهترینه.. منظورم خانواده خودت و همسرت  پدر مادر خواهر برادر.. تنهایی و غربت سخته من دو ماهه خانواده مو ندیدم تا یه ماه دیگه هم بعیده برم ببینمشونمیشه سه ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در شهرستان ها هم یه آرامشی هست نگو و نپرس ولی کلانشهر ها هم باز جای پیشرفت بیشتر داره 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚

بستگی داره چه شهرستانی باشه

خیلی از شهرستان خیلی به روز هست و اوکی

خیلی از شهرستان‌ها هم شباهتش بیشتر به روستا هست تا شهر

الان مثلا نمیشه هیچوقت ۲تا شهرستان های دماوند و فیروزکوه تهران رو باهم مقایسه کرد

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
دقیقا کاشان واصفهان رو میگم

من کاشان بودم شهر توریستیه به خاطر همین امکاناتش خوبه بد نیست دو سال و نیم بودم راضی بودم... اما یه شهر دیگه هم بودم خیلی کوچیک بود امکانات نداشت اصلا دوسش نداشتم... 

بستگی داره چه شهرستانی باشه خیلی از شهرستان خیلی به روز هست و اوکی خیلی از شهرستان‌ها هم شباهتش بی ...

تو کلانشهر خودمم میتونم برم سرکار اما با هزینه ی مهدکودک واجاره خونه کل حقوقم میره ولی تو شهرستان شوهرم شغل دوم داره درآمدش بیشتره اما خودم بیکارم اذیت میشم

تو کلانشهر خودمم میتونم برم سرکار اما با هزینه ی مهدکودک واجاره خونه کل حقوقم میره ولی تو شهرستان شو ...

اگه تو اصفهان برات کار هست مطمئن باش تو شهرستان هم  برا خودت کار پیدا میشه 

تو کلانشهر خودمم میتونم برم سرکار اما با هزینه ی مهدکودک واجاره خونه کل حقوقم میره ولی تو شهرستان شو ...

چون خودم موافق شغل خانم هستم

نظری ندارم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی