2777
2789

من همونم که گفتم قهر اومدم خونه بابام شاید طلاق بگیرم شایدم برگردم دیروز مادرشوهرم زنگ زد اولش خوب حرف زد گف میخای برگردی یا چی بعدش قاطی کرد هی گف تو اینجوری کردی مادرت فلان گفته منم گفتم چرا طرفداری پسرت رو میکنی وقتی میدونی منو در حد مرگ کتک زدی به خودم به پدر و مادرم  بی احترامی کرده اخرش گفتم به بابا اطلاع میدم تصمیمم چیه اخه هی چرت رو پرت میگف بعدش به پدر شوهرم زنگ ردم گفتم هرچی بزرگ‌تر ها صلاح بدونن گفتم هرچی پدر ها صلاح بدونن همون کارو بکنیم وقتی بزرگ‌تر ها هستن من زشته چیزی بگم و پدر شوهرم گف ممنونم دخترم خدا تو رو برای ما حفظ کنه گف با پدرت حرف زدم به پدرمم گفته بود ما میخاییم اجازه بدین بیایم برای این دوتا جوون اشنی شوم بدیم و پدرم گفت خونه خودتون هسش منتهی به شرطی که پسرتون بی احترامی نکنه اخه شوهرم خیلی بی ادبه پدرشوهرمم دیروز گف من باهاش حرف میزنم ببینم چی میگه اگه تعهد بده بی احترامی نکنه و بخاد اشتی بکنن بهتون زنگ میزنم خبر میدم ( پدرشوهرم خیلی خوبه میخاد اشتی بکنیم ولی نمیتونه ضمانت پسرش رو بکنه چون به حرفش گوش نمیده واسه همین قرار شده واسه اهرین بار با پسرش اتمام حجت کنه اگه کوتاه اومد و دلش به اشتی کردن بود بیان ولی از دیروز تا آلان هیچ خبری نشده فک کنم دیگه شوهرم نمیخاد اشتی کنیم ) ببخشید طولانی شد

ببخشید طولانی شد مجبور بودم کامل توضیح بدم الانم حالم خیلی بده شوهرم اشتباهات زیادی کرده ولی بازم دوسش دارم نمیدونم چه غلطی کنم چند شب هس خابش رو میبینم منو کتک زده فحاشی کرده به خانواده ام به خودم تهمت زده ولی در عجبم بازم دوسش دارم ولی اون اصلا پشیمون نشده اینجوری به ظاهر نشون میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بمون‌خونه ی بابات،چرا میخوای بی ارزش بشی؟مرد ها وقتی تازه قهر میکنی نمیفهمن چی شده،هنوز خوشن،بعد چند وقت میبینن ای بابا به زنشون‌احتیاج دارن،مگر اینکه خیانت کنه و الان سرش گرم باشه تورو نخواد

چند روز پیشم اومده بودن برا اشتی که همه چیز داشت خوب پیش میرفت که یهویی شوهرم قاطی کرد دوباره به من و پدر و مادرم بی احترامی کرد کلی حرف گف پاشد رفت با اینکه خانواده اش هنوز نشسته بودن 

فعلا بمون‌خونه ی بابات،چرا میخوای بی ارزش بشی؟مرد ها وقتی تازه قهر میکنی نمیفهمن چی شده،هنوز خوشن،بع ...

فک نکنم خیانت بکنه نمیدونم  دلم داره میترکه صبرم  کم شده اره میدونم اگه حتی یدونه اس بدم به شوهرم خودمو بی ارزش کردم کاش می‌شد قلبم رو از جاش دربیارم جاش سنگ بزارم