2777
2789
عنوان

زنان زیرک

465 بازدید | 24 پست

مدتی پیش کتابی خوندم به اسم 《زنان زیرک》

این کتاب درباره ی این موارد صحبت میکنه:

🍒سیاست های زنانه ( از نوع خوب و مثبتش)

🍒دست نیافتنی بودن در رابطه😌(همونی که خواسته ی همیشیگیه خانوما تو رابطس)

🍒بازگشت به مفهوم زنانگی (که تعریف خیلی پیچیده تری داره و یک تاپیک جداگانه رو میطلبه)

توی این کتاب یکسری قوانین وجود داره که موارد مهم رو براتون گلچین کردم😊😉

با من همراه باشین تا 

از همدیگه مطالب مفیدی رو یاد بگیریم.

چه خوب بگید لطفا 😍

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه😻😻😻

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

صوتیشو تو تلگرام گوش دادم لامصب عالیه رابطمو عالی کرد خیلی تحت تاثیر قرارم داد خیلی خوب ادمو قانع و هدایت میکنه با دلیل

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

قانون ۱

هر چیزی که آدم در زندگی به دنبالش بدود ،از او فرار می‌کند.

برای مثال وقتی خانومی مدام پیگیر رفت و آمد، خورد و خوراک و تعداد مسیج های آقا هست،بهش  این پیام رو میده تو کل توجه من هستی و من برای خودم زندگی شخصی ندارم.کل دنیای من به دور سیاره تو در گردشه!

نتیجه ای که ما خانوما انتظار داریم همسرمون یا پارتنرمون بهمون بگه👈🏻 وای چه دختر فوق العاده ای چقدر دوسم داره و حواسش هست.

نتیجه ی واقعی👈🏻تو شکم که ادامه بدم یا نه!حس میکنم خیلی وابسته و گیرِ و....