2777
2789

سلام نی نی یکساله که بسیارررر کم وزنه و شیر نمیخوره رو چیکار کنم؟ تازه یسالش شده و میگین حتما غذای اصلیش شیر نیست 

اما قبل اونم انقدر نخورد که اندازه بچه ۵ماهه مونده

پس استخوناش چجوری رشد کنن!

از اول شیر نمیخورد بیچارم کرد شیشه هم قبول نمیکرد یمدت با سرنگ میدادم ۶ماه به بعد دیگه گریه میکرد نمخورد اصلا

شیر خودمو خیلی کم درحد دوسه دقیقه فقط درحدی زنده بمونه میخورد 

تو خواب یکم میخورد

اونم الان کلا خواب و بیداری نمیخوره چی بشه ۳۰ ثانیه چندتا میک بزنه

خیلی دکتر بردم 

یکی گفت کمکی شروع کن

یکی گفت معدش کوچیک مونده سه ساعت هیچی نده قندش بیفته شیر بده! 

یکی گفت بدقلقه و ...

خلاصه اخری برنامه غذایی داد یه شیر مخصوص کوچولو که حدود ۱۰ میلیون هزینه کردیم فقط شاید ۴۰۰ گرم اضافه شد اونم این اواخر دو بار انفولانزا گرفت اب شد کلا

اخرین حرف دکتر اینه: میگه با توجه به ازمایشات که اوکیه

سوتغذیه داره!!!!

شما نمیدونین بخدا هرروز چهارمغز،موز ، حریره ، ماست و بادوم، جوانه گندم،کره،ماهیچه،خرما،اون شیر مخصوص با سرلاک قاطی،یه روغن مخصوص نارگیل کوچولو ۲۰۰ تومن هرشیشه و .....

اینا و کلی چیز دیگه هرروز تو برنامه ی غذاییش هست و با هر زحمت و بازی و شکلک و ... بهش میدم میخوره

۳وعده غذا و یوعده عصرونه ثابت میدم 

توروخدا به من کمک کنید نمیدونم چیکار کنم

حالا یه دکتر دیگه هم میگم ببرم شوهرم میگه انقدر بچه رو انگولک نکن ،ازمایش داده برا چی ببریم و ...

ولی نمیدونم از غصه چیکار کنم

هرکی میبینع و میفهمه یسالشه شاخ درمیاره

نپرسید وزنشو  چون روم نمیشه بگم

زیر نموداره😔

گرچه با وزن ۳۱۰۰ که نرماله بدنیا اومد

اصلاااا این بچه از اول از شیر خوردن فرارررررررری بود !

نمیدونم تنبل بود خسته بود جون نداشت چش بود اخه

بخدا قلبم درد میکنه 

شیر هم دارم یکم اول که سرعتش زیاده میخوره والسلام 

یمدت پاهاشو ماساژ میدادیم تا چندتا قلپ بیشتر بخوره

یمدت ساعتها با ماشین میچرخیدیم شاید یکم بیشتر بخوره 

ولی موقت بود .... 

ببخشید زیاد شد شرمنده😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ماهگی بردم یه دکتر  گفتم رفلاکس داره؟گفت دارو نمیخواد کمکی رو زودتر شروع کن

پسر منم شیر نمی‌خورد شیرخشک میدم دکترم ب من گف کمکی بده ولی تا میخوره بالا میاره🤦🏼‍♀️

👶🏻🫀🌱

اسی بچه های منم خیلی عیب میزاشتن روشون که لاغر مردنین و فلان ولی گپش نکردم الان اندازه من میخورن 

زیاد ناراحت نکن خودتو بچه معدش کوچیک شده کم کم خوب میشه اوناییم که مسغرم میکردن بسرشون اومده 

دخترمنم مثل بچه شما بود عزیزم.من خودمو کشتم تا یکم وزن بگیره ولی حتی 100گرمم اضافه نمیکرد

هرروز هفت مغز و سرشیر و ماهیچه تو شیشه و....هزار خوراکی مقوی به خوردش میدادم.دکترش گفت تا 8سالگی هرکاری کنه رشد نمیکنه بعد 8سالگیش سیکل رشدش شروع میشه.به خدا همون شد.الان دخترم12سالشه هزار ماشالا بزرگ شده و هم قد خودم شده

نگران نباش خوب میشه