2789
سلام عزیزم یه سوال داشتم ازتون . تاپیکتون رو اتفاقی دیدم تو گوگل راجه به جراحی پف زیر چشم خواستم بپر ...

جراحی نکردم. برای من کم بود.  فیلر زیر چشم زدم. موقت خوب شد ولی خب اساسی نمیشه.  حساسیت رو کم کردم فعلا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جراحی نکردم. برای من کم بود.  فیلر زیر چشم زدم. موقت خوب شد ولی خب اساسی نمیشه.  حساسیت رو ...

سلام میشه درخواستمو قبول کنید من هفته پیش با دکتر شفیعی عمل کردم خواستم بدونم الان کامل خوب شدین بعد اینکه دکتر کامل تخلیه کرد تیروئیدتون چکاباتون خوبه انشاالله 

سلام میشه درخواستمو قبول کنید من هفته پیش با دکتر شفیعی عمل کردم خواستم بدونم الان کامل خوب شد ...

سلام. بله. بعد دو ماه ید درمانی رفتم بیمارستان امام خمینی

همه چی الان خوبه. خداروشکر. هر شش ماه سونوگرافی گردن و آزمایش میدم.  تا پنج سال باید اینکارو کرد 

دکتر شفیعی مرد بزرگی هست. همیشه دعاگوش هستم 

سلام. بله. بعد دو ماه ید درمانی رفتم بیمارستان امام خمینی همه چی الان خوبه. خداروشکر. هر شش ماه سون ...

تو هم نگران نباش. ریلکس باش.  استراحت کن. فیلم ببین. آروم باش  مرحله به مرحله دستورات دکتر رو برو جلو.  جای بخیه هم کاملا محو میشه

سلام. بله. بعد دو ماه ید درمانی رفتم بیمارستان امام خمینی همه چی الان خوبه. خداروشکر. هر شش ماه سون ...

خداروشکر که حالتون خوبه انشاالله که همیشه خوب باشین 🌹 بهتون پیام دادم 

تو هم نگران نباش. ریلکس باش.  استراحت کن. فیلم ببین. آروم باش  مرحله به مرحله دستورات دکتر ...

ریلکس که راستشو بخوای نمیتونم باشم ولی سعی میکنم روزای اول که خیلی گریه کردم .جراحیم خوبه برشش خیلی کوچیکه ولی یکم احساس میکنم داخلش مثل یه شیلنگ مانند شده زخمم سفت دست میزنم انگار ورم داره نمیدونم طبیعیه یا نه کلسیمم فعلا دارم میخورم ولی امشب نمیدونم چرا خیلی بی حسی داشتم تو بدنم حالت سوزن سوزن هم صورت و هم داخل سرم و پشت سرم و دستا و پاهام