2777
2789

من با یه نفر اشنا شدم البته علاقه ای درکار نبوده فقط خوشمون ازهم اومده از اونجایی که من اولین بارمه اصلا بلدنیستم 🥲ولی همش بحثو میبره رو +18خستم کرده میگم بدم میاد ولی فایده نداره نمیدونم چیکار کنم دوسم داشته باشع و هوس نباشه بعد یه عمر یه رل زدیم اینم لاشی از اب دراومد ای خدااااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیفهمم چرا میخوای آدم لاشی رو وابسته کنی؟!!😐😐

مشکل اینه نمیدونم لاشیه مطمئنا ادما از روز اول عاشق هم نیستن کم کم خوششون میاد نمیدونم واقعا🤦‍♀️

اشتباه نکن ب نظرم...

بزنم زیر همه چی؟اخه یه گوهی خوردم یه جا تنها پیش هم بودیم ولی حتی دست بهم نزد از یه طرف این رفتارش از یه طرف هم چتاش خیلی سردرگمم

من اصلا نمیتونم پسری رو که مدام بحث رو میکشونه به اون مسائل تحمل کنم.اونم وقتی که هنوز همسرم نیست

دیروز همه چی رو تموم کردم ولی باز برگشتم قشنگ مریضم

بزنم زیر همه چی؟اخه یه گوهی خوردم یه جا تنها پیش هم بودیم ولی حتی دست بهم نزد از یه طرف این رفتارش ا ...

آخه بخواد زود جلو بره ک تو نسبت بهش بی اعتماد میشی

میخواد اول توی چت برات عادی کنه ک کم کم خودت هم بخوای

طرف زرنگ تر از این حرفاس

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
یاخدااااا راس میگی هااااااااا 

برداشت من این بود ازش

انشاءالله ک قضاوت الکی نکرده باشم

ولی ذات آدما جوریه ک هر چی دست نیافتنی باشه براشون بیشتر جذبش میشن

عین رفتاری ک اون داره

چشماتو باز کن عزیز من که بعدا پشیمون نشی و احساسی تصمیم نگیر

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
برداشت من این بود ازش انشاءالله ک قضاوت الکی نکرده باشم ولی ذات آدما جوریه ک هر چی دست نیافتنی باش ...

مشکلم اینه رابطه اولمه میگم به دوستم که گرگیه واسه خودش میگه دیگه بوس و بغل عادیه ولی تو مغز من نمیگنجه