2777
2789
عنوان

خیانت دوست پسر دوستم

522 بازدید | 20 پست

دوست صمیمیم، دوست پسرش بهش خیانت کرده.سنش هم بالاس ۳۵ اینطوراست.پسره مدلش اینه هی با این و اون چت می کنه و این دوستم مچش و می گیره.

الان روراست رفته به پسره گفته، اونم شروع کرده دعوا و مرافعه،پیامای این و سین کرده و الان ۱۵ روزه ازش خبری نیست! ولی آنلاین می شه پسره..

تو اینجور مواقع باید چی کار کرد؟ بهترین عکس العمل چیه؟ 

خیلی ناراحتش هستم.واقعا دختر خوب و وفادار و خانواده داریه 😔

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه کات  عزت نفس داره اون دختره ؟؟؟

خودش هم سراغ پسره نرفته.ولی خب چی کار الان باید کرد؟ ول کرد به امان خدا؟

اینجوری که پسره به خواسته ش رسیده 😶

خودش هم سراغ پسره نرفته.ولی خب چی کار الان باید کرد؟ ول کرد به امان خدا؟ اینجوری که پسره به خواسته ...

چ خواسته ای ؟ 

خیانت دیده و باید کات کنه 

مگه این ک دوستت خیلی آدم بدبخت و آویزونی باشه 

خدایا شکرت 🥹♥️
سوال دارع؟ کات و بلاک اون سرش الان با دخترای دیگ گرمه دوستت هنوز منتظرشه؟

آره منتظرشه

من خودم سه سال با یکی دوست بودم با همونم ازدواج کردم الان.تجربه کات و اینا ندارم ببخشید نمی تونستم ندونسته راهنماییش کنم.

یعنی الان ول کنه به امان خدا؟ 

هیچی میخاد چیکار کنه؟ باید بیخیالش بشه ارزش نداره بخاد بره باهاش همکلام شه و بخاد ادامه بده فقط خودش ...

آخه پسره اصن جوابش و هم نداده.پررو بازی درآورده.

بگم منتظر نمونه و ول کنه؟ اینجوری که پسره راحت به خواسته ش رسیده.

آخه پسره اصن جوابش و هم نداده.پررو بازی درآورده. بگم منتظر نمونه و ول کنه؟ اینجوری که پسره راحت به ...

عزیزم چرا سختش میکنین؟ منتظر بودن برای همچین آدمی حماقت محضه پسره خواستش همین بوده اگر نبود خیانت نمی‌کرد نمی‌رفت با بقیه تیک بزنه ک... از این آدما هرچی زودتر گذر کنی ب نفعه ♥️

چ خواسته ای ؟  خیانت دیده و باید کات کنه  مگه این ک دوستت خیلی آدم بدبخت و آویزونی باشه& ...

نه اونجوری نیست.اما خیلی ناراحته.نمی دونه منتظر بمونه، پیام بده، یا در سکوت بیخیال بشه..

بهترین عکس العمل و نمی دونیم دقیقا.

عزیزم چرا سختش میکنین؟ منتظر بودن برای همچین آدمی حماقت محضه پسره خواستش همین بوده اگر نبود خیانت نم ...

بهترین عکس العمل چیه از نظر شما؟ کلا بیخیال بشه و به پسره حرفی نزنه؟ اگه اون برگرده چی؟ 

بهترین عکس العمل چیه از نظر شما؟ کلا بیخیال بشه و به پسره حرفی نزنه؟ اگه اون برگرده چی؟ 

اونم برگشت بازم حماقته برگرده کسی ک یبار بره مطمئن باش دوباره میره... 

آره بیخیالی جوابه چرا خودتو درگیر آدمی کنی ک براش ارزشی نداری 

اونم برگشت بازم حماقته برگرده کسی ک یبار بره مطمئن باش دوباره میره...  آره بیخیالی جوابه چرا خ ...

چندین بار رفته و برگشته انگار.ولی پسره هی به سمت این برمی گرده.علتش و نمی دونم چرا هی می ره و برمی گرده سمت این.

آره منتظرشه من خودم سه سال با یکی دوست بودم با همونم ازدواج کردم الان.تجربه کات و اینا ندارم ببخشید ...

پس ن۔آویزون یه ادم خیانت کار شه

تازه این اقا بگیرم نی نیم درصدم ازدواج کنن اززکجا معلوم بعد ازدواج باز خیانت نکنه۔بگو دوستت خودشو نجات بده

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید