2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

429 بازدید | 20 پست

شوهرم خیلی بهم اعتماد داشت الانم میگه دارم تو خیلی خوبی ولی میدونم با دوستم درارتباطی دوساله حالم بده بخاطر این حرفاش بخاطر تهمتاش،تیکه هاش نمیدونم واقعا چکار کنم همش کارم گریس چند بار میخواستم خودکشی کنم

من فقط سرکارم یا توخونه حتی دوست هم ندارم این درصورتیه که خودش همش بیرونه ظهر و شب دیر میاد خونه..

برام دعا کنید خیلی دلم گرفته

من هیچوقت کوچکترین خطایی نکردم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال ازدواج کردید؟؟ بچه دارید؟؟؟ غیر از این مسائل که البته مشکل کمی هم نیست مشکل دیگه هم دارید ؟ ...

۱۰سال

دوتا بچه 

بخاطر بچه هام نمیخوام جدا بشم ولی دارم دق میکنم

حتی تو دعواها کتک هم خوردم

یه بار یکی بهش گفت زن تو فرشتس از همه نظر عالیه یعنی همه میگن بخاطر همین نمیدونی چه بسرم آورد

میگه تو خیلی بلدی بازیگری که نمیذارن من بفهمم

بهش بگو پس چطور راضی میشی با زنی که با رفیقت دوسته زیر یک سقف باشی ...بگو برو دادگاه شکایت کن بگو زنم با رفیقم دوسته بگو نمیخوام این زنو ...

اونوقته که دادگاه پوستش رو میکنه...تا خودش باشه با مدرک حرف بزنه 

۱۰سال دوتا بچه  بخاطر بچه هام نمیخوام جدا بشم ولی دارم دق میکنم حتی تو دعواها کتک هم خوردم ...

بگو متاسفم برات که بعد از این همه سال اعتماد نداری ...

یه چیزی که همیشه هست اینِ که میگن آدم بدکار،بد گمونه..

امیدوارم همسر شما بدکار نباشه خودش.. 

بهش بگو پس چطور راضی میشی با زنی که با رفیقت دوسته زیر یک سقف باشی ...بگو برو دادگاه شکایت کن بگو زن ...

میگم بهش میگه نه من بدون تو می میرم میگه قول بده بذاری کنار منم کاری که نکردم گردن نمیگیرم

بگو متاسفم برات که بعد از این همه سال اعتماد نداری ... یه چیزی که همیشه هست اینِ که میگن آدم بدکار، ...

بدکار مطمئنم نیست ولی شک کردم اعتیاد داره بهش میگم سیگار نکش دیر میای خونه میگه کار تو باعث شده اینجوری بشم

میگم بهش میگه نه من بدون تو می میرم میگه قول بده بذاری کنار منم کاری که نکردم گردن نمیگیرم

همسرتون شاید مریضِ چرا نمیرید پیش روانشناس ؟؟

شاید نیازبه دارو داشته باشه ...

فکر نکنم سن زیادی داشته باشی بقیه عمر خودت رو دریاب ...

زندگی با شک و تردید مثل یه کابوس ...آدم به خودش هم شک میکنه ..

بدکار مطمئنم نیست ولی شک کردم اعتیاد داره بهش میگم سیگار نکش دیر میای خونه میگه کار تو باعث شده اینج ...

سیگار که نمیتونه علت این حرفها باشه ..متاسفانه الان دیگه دختر بچه ها هم سیگار میکشن ..🤦🏼‍♀️

همسرتون شاید مریضِ چرا نمیرید پیش روانشناس ؟؟ شاید نیازبه دارو داشته باشه ... فکر نکنم سن زیادی دا ...

گفتم میگه میام ولی به هر زبونی به هر راهی میگم باور نمیکنه حتی با بابام و داداشم دعواش شد ولی ول کن نیست به باباش گفتم دعواش کرد ولی..

جدی دارم به خودم شک میکنم