2777
2789
عنوان

حالم از قلیون بهم میخوره😡

180 بازدید | 12 پست

😡حالم از قلیون بهم میخوره ..از بوش از دود زشتش ..هر جا میرمدو دقیقه کافه ای جایی باغی حال وهوا عوض کنم میبینم هرکی یه قلیون گذاته زیر لبش محیط و آلوده کرده ...نمیتونم نفس بکشم حتی یک ثانیه

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متنفرم با این کار به افراد سالم آسیب میرسانند    

آره بخدا ..چند تا ادم قلیونی هم داریم دائما سرفه میکنن رومخ آدم میره..

دیگا خسته ام

قبول دارم 👌

اصلا یه عده رعایت نمیکنن 

حالا من ک نمیکشم ، سعی میکنم الکی بگم سرم درد میگیره 

چون متعجبانه نگاه میکنن که توی عمرم با ۳۱ سال نکشیدم 

تیپ هامم خیلی امروزی و مد روز 

ولی اصلا لب به قلیون نمیزنم خداروشکر 

هرکس یه تفکری داره 

اونی ک میکشه ، بکشه 

منی هم ک نمیکشم ، دوست ندارم کسی مسخره کنه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
قبول دارم  حالا من ک نمیکشم ، سعی میکنم الکی بگم سرم درد میگیره  چون متعجبانه نگاه میکنن ...

اصلا این تفکر نیست ..این آسیب به سلامتیه و 

واقعا مریض کردن افرادی که نمیکشن من که تو هر محیطی رفتم اذیت شدم ...

باورم نمیکشه تو بعضی از کافه ای های لوکس یه عده اومدن عین قهوه خونه ها نشستن قلیون میکشن

ولی من معتادشم‌

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

چرا ؟؟

از ۱۶سالگی میکشم‌

نمیدونم شاید چون خانوادم اهلش بودن 

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

از ۱۶سالگی میکشم‌ نمیدونم شاید چون خانوادم اهلش بودن 

حیفه بخدا ..

بعداز چند سال روی زیبایی پوست و دندون اثراتشو میبینی من یکی از فامیلامون قلیونیه الان۵۰سالشه یعنی دوقدم راه میرم ازحال میره ..شبانه روز سرفه های بد میکنه