2777
2789
عنوان

جواب تست بارداریم

218 بازدید | 22 پست

همونم ک گفتم پریودیم عقب افتاده میترسم تست بگیرم..الان رفتم زدم مثبت شد؟😭😭😭😭چیکار کنم چشمام میسوزه..مستاجرم ی بچه ۹ ماهه دارم دستمون تنگه چ غلطی کنم

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو تروخدا چرا ناراحتی اون روزیشو باخودش میاره صد درصد سخته ولی به شیرینیاش فکر کن لگد زدنش رو سینت شیرتو بخوره حرف زدنش تاتی کردنش خدا خواسته دیگه بهت داده پس از نعمت خدا که بهت داده شکر کن و به خوبی مراقبت کن

الان دیگ حسرت فایده ای ندارع فقط باید جلوگیری سفت و سخت میکردی

من باید جلوگیری میکردم من؟😭چرا همه ب من میگین یکی دیگ حالشو میبره من م راق.بت کنم..من بیچاره بدبدخت ک فقط درد هنش

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
وای نگو تروخدا چرا ناراحتی اون روزیشو باخودش میاره صد درصد سخته ولی به شیرینیاش فکر کن لگد زدنش رو س ...

😭من ی ماهه حالم بده معلوم نیس این بچه چی بشه..من خاکبرسز اندازه ک باید مراقبت کردم بقیش با شوهر بیفکرمه ن من😭

من باید جلوگیری میکردم من؟😭چرا همه ب من میگین یکی دیگ حالشو میبره من م راق.بت کنم..من بیچاره بدبدخت ...

وااا یعنی زن از رابطه لذت نمیبرع و فقط درد میکشه؟؟؟؟همچی پنجاه پنجاهه عزیزم...دیدی نمیتونی به موقع خارج کنه خب اورژانسی ک می‌تونستی بخوری