2777
2789
عنوان

تخمک گذاری درد داره؟

2439 بازدید | 16 پست

سلام من چند وقته برای بارداری اقدام کردم ولی خب نشدم.بعد الان دوتا پریودی یا سه تا این اواخر بعد روز تخمک گذاری سردرد میشم کسی اینطوری هست؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش علائم بارداری بود  البته من قبلا اینطوری نمیشدم

موقع اقدام بدن ب هم میریزه حتی باردارم نباشی درد و ب هم خوررن نظم پریود طبیعیه بدن داره خودشو آماده میکنه ایشالا چن وقت دیگه باردار شی

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

من موقع تخمک گذاری اون سمت تخمدانم درد میگیره ک تخمک آزاد میکنه بعد ترشحاتم زیادمیشه  😶 بعد اینکه من خودم قبل اقدام پریودیام مرتب بود بعد اقدام بهم ریخت عقب جلو میشد بیشترم عقب میوفتاد دل درد شدید میشدم ۸ماه طول کشیدتا باردار شدم . 

چقد خوب عزیزم بسلامتی باشه انشالله برای منم باشه

انشالله عزیزم به زودی باردار میشی 😘😘😘 اگه طول کشید اصلا نگران نباش منم یکم طول کشید الکی به خودم فقط استرس دادم . ولی حتما چکاب های پیش از بارداری برو اگه نرفتی 😉😉😉

وقتی تخمک گذاری داری زیر دل یه دردی هس توش انگار آب جم شده  تا چند روز درد هست بعد تموم میشه ...

من الان دوماه هست که اقدام به بارداری میکنم بعد از روز تخمک گذاری سردرد میشم به مدت چندروز

من زیر دلم بشدت درد میگیره جونم بالا میاد مدقع تخمک گذاری 

کاش میشد بی تفاوت بود/البته میدونی من واقعا قبلا ها که برای بارداری اقدام نکرده بودم اصلا از این چیزا نداشتم یعنی اصلا متوجه درد تخمک گذاری نمیشدم اصلا پریودیم بدون علایم بود