2777
2789
عنوان

🔴طبیعی بمونم یا برم سز؟؟ نظر بدین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 24 پست
برای من دیگه آممول فشار زدن دیگه خوب تا جایی که میشه صبر میکنن البته من خودم خیلییی با بارداریم حا ...

🥲🥲🥲🥲 زجرکش میشی اینطوری که

مرسی عزیز🙏🏻گمونم تصمیمم سزارین بشه

البته فردا میگم معاینه کنه اگ دهانه رحمم ۳رسیده باشه وایمیستیم چاره چیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله سر لج داره با من🤣🤦🏻‍♀️ اونموقع سرویکسم ۲8بود خیلی کوتاه. میدونی بنظرم بخاطر امپول پروژسترون ...

کلا داروهای ضد سقط روند زایمان طبیعی عقب میندازه

من دارم دعا میکنم چندروز دیگه همینطور بمونم ک سز بشم

از طبیعی میترسم

میگ دهنه ی رحم بازنمیشه

اهان 

من سرکلاژم هفته 38 

میخوام سز بشم تحملم. ندارم برو بخیه هام بکشن گفتم ب دکتر ی دفعه همون تو بیمارستان برا سز بخیه هام بکشه 

ولی میترسم یهو کیسه آب طوریش بشه یا زایمان طبیعی مجبور بشم 

🥲🥲🥲🥲 زجرکش میشی اینطوری که مرسی عزیز🙏🏻گمونم تصمیمم سزارین بشه البته فردا میگم معاینه کنه اگ ...

من که زجر کش نشدم خیلی دوست داشتم

بهترین خاطر زندگیم روز زایمانمه خیلی روز خوب و خاصی بود

هیچ وقت لحطه ای که سربچمو با اون موهای خوشگلش دیدم یادم نمیره اون لحظه که اومد بیرون 

وقتی همسرم بند نافشو برید😍

بغلش کردم

همون موقع هم همسرم کلی خرما اورد داد خوردم خیلی حال داد

انشاالله زایمان خوبی داشته باشید

اره به خاطر همینه  چندتا پروژسترون زدی شیاف چی  من تا الان فک کنم ۲۵۰تاشیاف زدم با ۹تا پ ...

اوههه این همه شیاف چخبره😐

من شیافو تا یک ماه بعد عملم استفاده کردم ینی ۳۰تا

امپول هم از هفته ۱8تا 3۷ میشه ۱۹ تا

اره بابا اوکیه👌🏻😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اوههه این همه شیاف چخبره😐 من شیافو تا یک ماه بعد عملم استفاده کردم ینی ۳۰تا امپول هم از هفته ۱8تا ...

عمل سز منظورت 

زایمان کردی 

من ک شمارش امپول و شیاف از دستم در رفته چندتا بارداری پشت هم داشتم دیگه پوست انداختم

اره واسه من ماما همراه داد. میخوای شماره ماما همراهمو بدم بهش زنگ بزن شاید جواب داد

مرسی گلم شوهرم زیادی وسواسه بدون نسخه دکتر نمیذاره اینچیزا مصرف کنم😑🤦🏻‍♀️