2777
2789

سن ازدواج بالارفته

و الان ممکنه بگی بعضیا کوچکترازمن ازدودج کردن

ی نگاه بنداز به زندگیشون ببین واقعاهمشون خوشبخت هستن؟هرچندظاهرزندگیشون رومیبینی

باخودت بگو چی رو ازدست دادی با ازدواج نکردن؟! اوناچی بدست اوردن؟

شایدقسمتت این باشه مثلا ۴سال دیگ ازدواج کنی بایدتااون موقع بااین فکراخودتو داغون کنی؟.... سعی کن توحال زندگی کنی ولذت ببری اززندگیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امگا ۳ بخور . یوگا هم عالیه . در ضمن بافتنی کردن ارتباط تنگاتنگی با یوگا داره . 

بافتنی میکردم در حد عااالی. کارام بازاری و تمیز. فروش به شهرای دور و نزدیک. ولی افسردگی گرفتم بدم اومده. حتی میخوام نخامو بفروشم

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
بافتنی میکردم در حد عااالی. کارام بازاری و تمیز. فروش به شهرای دور و نزدیک. ولی افسردگی گرفتم بدم او ...

من باردار بودم حملات پانیک داشتم رفتم روانپزشک بهم قرص داد سرترالین و نور و زولپیدوم . زولپیدوم الان ممنوعه . نمیدونم دکتر چطور بهم داد منم چند بار شبایی ک خیلی حالم بد میشد خوردم ‌ . سعی کن  با دم نوش های مجاز بارداری . امگا ۳ . یوگا . پیاده روی . حالتو بهتر کنی . بافتنی برای من خیلی موثر بود هنوز حالم ک بد میشه میرم ی چیزی میبافم 

ببخشید اگ نارحت شدین بی منظور بود حرفم اخه من خودمم یه روزی ارزوی ازدواج داشتم الان بعد چند سال ...

نه عزیزم ناراحت نشدم ..اتفاقا فهمیدم چقدر خانوم باشخصیت و مهربونی هستین که برای بقیه دعای خیر میکنین