2777
2789

اول سلام 

بچها من یک دوست دارم که ازم خواهش کرد که براش تاپیک بزنم که اینجا از تجربه هاتون استفاده کنه دوستم  تا کلاس ششم درس خونده الان ۱۶سالشه و پارسال کتاب های هفتم و دانلود کرده بود و خونده بود تو خونه یعنی الان اگه از اون لحاظ حساب کنیم تا هفتم درس خونده امسال تابستون هم رفته کلاس سیاقلم یعنی باهم رفتیم خیلی دوست داره شغل معلمی یا شغل دولتی داشته باشه ولی خانواده‌اش مخالفن چیکار کنه بنظرتون اگه بره آموزشگاه زبان زبان انگلیسی یاد بگیره یا بقیه زبان ها یا اگه میشه مثلاً در رابطه به وضعیت دوستم چه شغلی براش مناسبه 

از لحاظ مالیم وضعیت خانوادشم اصلا خوب نیست  میشه راهنماییش کنین چون واقعا تنهای تازه چیکار کنه بنظرتون از لحاظ پولم همش می‌ره خونه هارو نظافت می‌کنه بعد پولش و جمع می‌کنه مثلاً کلاس سیاقلم که رفت پولشو جم کرد رفت میشه راهنماییش کنین حتی گوشیم ندارع گوشی مامانش همش دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.