2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 397 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطف میکنی منو  لایک کنی هرروز بیام تاپیکت  عالی بود تا الان  و اینکه بچه ها باید با ...

چشم

ممنون از توجهت عزیزم💚

دقیقا همینطوره اگر ذهنمونو از هرگونه کلمات بارمنفی پاک کنیم و دور نگهداریم و ب جای استفاده از کلمه نمیتونم نمیخام نمیشه بگیم میتونم میخام میشه و بهش باور داشته باشید قطعاااا بهش دسترسی پیدامیکنیم

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

☘مرحله سوم:دریافت

اکثر ادما نمیتونن دریافت کنن خواسته‌ای رو که کائنات بهشون میده🙁

حالا سوال اینه چطوری میتونن دریافت کنن؟

باید احساست رو تا مرحله پایانی یعنی دریافت اون درخواست،خوب نگه داری،مثبت نگه داری

خیلی از ادما احساسشون رو خوب نگه نمیدارن ‌

مثال:من‌میخوام ثروتمند باشم‌میرم به اون فقیر نگاه میکنم‌،احساسم بده

یه دیقه به این فکر میکنم که ثروتمند باشم،دو دیقه به این فکر  میکنم که فقیر نباشم...

یه دعوایی رو میبینم،میرم به این فکر میکنم که این دعوا رو تو زندگیم نداشته باشم،از اون ور یه دیقه به این فکر میکنمکه آرامش داشته باشم...

نتیجه:فکرمون بین این داشتن و نداشتن هی میاد ومیره

هدف هرچی ک هس باید تا اخرش پاش بمونی واگرنه جوابی دریااافت نمیکنییی♦️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

انقدرررر این رفت وبرگشت رو ادامه میدیم تا خسته میشیم و از رسیدن به هدفمون نا امید میشیم.😕

واین میشه حکایت زندگی مردم،اینکه نه میتونن به خواسته هاشون برسن و نه میتونن از خواسته هاشون دست بکشن...

کائنات خواسته اتون رو به شما میده ولی شما نمیتونی دریافتش کنی چون فکرت مثبت نیست،کائنات وظیفه اشو انجام داده این تویی که نمیتونی دریافت کنی خواسته ات رو

ومقصر اصلی خود ماییم

ما دنبال مقصر نمیگردیم ولی ما مسئول نرسیدن به خواسته هامون هستیم،ما نمیتونیم خواسته هامون رو دریافت کنیم.

واگر انسان این۳تا مرحله رو درست بفهمه و درست اجرا کنه و به وظایف خودش که درخواست کردن درست و دریافت کردن درست هست عمل کنه،میتونه هر ارزویی که تو زندگیش داره خلق کنه و فرآیند خلق تکمیل میشه ...

اماانسان ها یا تو فرایند درخواست کردن گیر میکنن یا تو دریافت کردن...

پس دوستان این ۳ تا مرحله رو به یاد داشته باشید بدونید که باید دوتا کار انجام بدین درخواست کردن و دریافت کردن(البته صحیح)

مرحله دوم هم در دست جهان و کائنات خداونده💚🍃

کائنات وظیفه خودش رو درست انجام میده و مسئله اصلی خود مااا هستیم...

پس بایادگیری درست این‌مراحل میتونیم به هر آرزویی که داریم برسیم☺️

مرسی گلم . عاشقتممممم تاپیک عالیه

عزیزدلم لطف داری😻💚

خوشحال میشم ببینمت داخل تاپیک و نظر و تجربیاتتو بدونم🍃

در کنار قانون جذب شما باید از سیاست های رفتاری و زنانه خودتونم استفاده کنید و ریشه یابی کنید ک علت ک ...

چطوری سیاست داشته باشم،چیکار کنم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
چطوری سیاست داشته باشم،چیکار کنم

سلام صب بخیر💐

سیاست زنانه ی مبحث جداگانه ای داره ک ان شالله ب اون قسمتم میرسیم اگ کسی مایل بود درموردش مفصل حرف بزنیم...

ولی من ب طور مختصر و ذکر چن مورد داخل تاپیکم با عنوان چگونه جذاب تر باشیم درموردش مطلب گذاشتم میتونین بخونین امیدوارم مفید باشه براتون🌱