2777
2789
عنوان

گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق

6295 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من سه روزه ژل لب تزریق کردم امروز متوجه شدم لب بالام دوجاش گلوله شده کسی تجربه ای داره در موردش؟

به مرور بهتر میشه یا باید آنزیم بزنم 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چربی نزدی خیال خودتو راحت کنی

چن سی سی تزریق کردی؟ قیمتش چنشد؟

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
چرا چربی نزدی خیال خودتو راحت کنی چن سی سی تزریق کردی؟ قیمتش چنشد؟

چربی بهتره؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ژل چيني زدي؟

نه نورامیس زدم

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

باید از بدن برداشت میترسم والا

عزيزم چربي به لب نميزنن به صورت ميزنن كه خوب نيست زياد چون اگر لاغر بشي اون چربيم اب ميشه

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
چربی بهتره؟

معلومه ک چربی بهتره😳

چربی ۸ تا ۱۰ سال تکون نمیخوره ماندگاریش خوبه

نیاز ب مراقب چندان نداره 

چربی از بدن خودت هست دیگه میدونی چی زدن ب بدنت ‌

ولی ژل نیاز ب ترمیم داره نباید جای گرم زیاد بری چون تکون میره و میره

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
باید از بدن برداشت میترسم والا

ترس ک نداره 

از شکم یا رونت میگیرن هر جا چربی بیشتری داشته باشی 

اول ی محلول میزنع ب بدنت ک چربیش رقیق بشه بعو با سرنگ میکشع

عزيزم چربي به لب نميزنن به صورت ميزنن كه خوب نيست زياد چون اگر لاغر بشي اون چربيم اب ميشه

من خالم چربی از شکمش گرفت برا پر کردن صورت و زاویه فک 

بعد دکتره بهش گفت زیاد چربس برداشتم بیا تا ب لبتم تزریق کنم

معلومه ک چربی بهتره😳 چربی ۸ تا ۱۰ سال تکون نمیخوره ماندگاریش خوبه نیاز ب مراقب چندان نداره  ...

یا خدا از بدن خودمون میکشن؟ درد نداره ؟ بعد هزینه ش چقده 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من خالم چربی از شکمش گرفت برا پر کردن صورت و زاویه فک  بعد دکتره بهش گفت زیاد چربس برداشتم بیا ...

نميدونم نشنيدم چربي به لب بزنن چون چربي زود اب ميشه كلا فيلر مارك خوب بهتر از چربي هست

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
یا خدا از بدن خودمون میکشن؟ درد نداره ؟ بعد هزینه ش چقده 

اره از بدنت میکشن 

عزیزم هر کاری درد خودشو داره حتی همون امپول ساده سرماخوردگی هم درد داره!

خوده لبه تنهارو نمیدونم 

اگر بخوای ب همه صورتت چربی تزریق کنی تمام چروک و خط هارو پرکنی گونه بذاری زاویه فک بذاری لبتم بزنی ۸ یا ۹ تومنی در میاد

دکتره میگفت تا ۱۰ سالم نمیره