2777
2789
من کلا برنج نمیخورم

ریزش مو میگیری

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌خورم

سه روزه شروع کردم هیچی نمی‌خورم جز آب و کاهو خیار خیلی بهم فشار بیاد یه کوچولو نون می‌خورم 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
نمی‌خورم  سه روزه شروع کردم هیچی نمی‌خورم جز آب و کاهو خیار خیلی بهم فشار بیاد یه کوچولو نون م ...

منم همش میترسم بخورم اما نخوری داغون میشی

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
فکرکنم همه ویتامینارو داره دیگ برای پوست و مو ولی خیلی بد مزه اس

ببین من از عطاری گرفتم روش نوشته سبوس برنج و گندم 

پودر شدس، هروقت عدسی و خوراک لوبیا با چیزای اینجوری دارم یه قاشق ازش میریزم تو غذا خوب میشه 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖