2777
2789
عنوان

جاریم زنگ زد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 40 پست

شاید مهمونی گرفته گفته ۱ تیر ۲نشون بشه تو رو هم پاگشا کنه😂

میگفتی دعوتم جایی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار  جاربت طبیعی بود مگه میخای بری المپیک که یهدهفته زودتر اماده شی

توروحت😅🤣🤣🤣

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

معمولا یروز زودتر میگن نه دیگه یه هفته.‌الانم تا شب کلی وقت هست دیگه ادم یه دوش میگیره لباس میپوشه و ارایش و اینا کار خاصی نداره مهمونی رفتن ک . سخت نگیر بی احترامی هم نکرده.  

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

مگه جام جهانی میخوای بری

خونه جاریه دیگه لامصب 

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        

عزیزم ایراد نگیر بنده خدا محبتش رو رسونده شاید همین امروز پول دستش اومده یا رفته خرید یا مرغ گوشت گرفته وشرایطش جورشده پس سخت نگیر بنده خدا لطف کرده مگه میشه یه دست لباس خوب نداشته باشی گلم اصلا استرس نگیرمیدونی تاامشب چقد وقت داری؟

یه دوش بگیر خودتومرتب بکن امشب یه آرایش ملیح لباس بپوشیدوبرو این دیگه ازیه هفته قبل گفتن نمیخواد.

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

وااا

ما ک انقد دم دمی ایم یه خودمون تصمیم میگیریم تا نیم ساعت دیگه میریم یا کسی زنگ میزنه واسه دو ساعت دیگه دعوت میکنه یا مهمونامون سر کوچن میگن ما داریم میایم

من دیگه عادتم شده زود اماده شدن و ارایش

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

هر کی یجوره ، حالا با روی باز و تیپ خوب برو ،تو که قرار نیس بری شام بپزی براش ، مشکلی هم که نداری ،بچه کوچیکم که نداری بگم گیر بچه ای ،از اولش بخوای سر ناسازگاری بزاری که نمیشه عزیزم ،برو اتفاقا از همیشه هم بهتر برو ،که اگر قصد و غرضی هم ددره خنثی بشه😁🥰

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱

همین که دعوت کرده یعنی احترام گذاشته واجب نبود دعوت کنه که !

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗