2777
2789

خیلی استرس دارم هنوز کلی وسیله مونده و گره افتاد تو کارمون خانوادم‌نمیکشن برای جور کردنش چون رسمه کل وسایل خونه با عروس پدرم مریض شد از کار افتاد 🤕اخه دو ساله نشستیم میگن زیادیش خوب نیست گیر دادن هر جور شده باید عروسی بگیرم درحالی ک وعضیتمون میدونن

اما ایمان دارم خدا بزرگه چون برای جشن شیرینی خوری ک حتی یک میلیون هم دستمون نبود هم آشنا برای لباس داماد جور شد هم پول برای طلای داماد

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا آیه نیومده ک جهیزیه کامل باشه. هر چی تونستی بخر بقیشم بعدا اقا داماد خودش برای خونش میخره.. الا ...

خوب کاملا نباشه حداقل چیزای ضروری هم ک هست باید جور بشه من فعلا در حدی وسایل آشپزخونه  و حمام دستشویی  در حدی جور کردم حال اتاق خواب موند

حالا آیه نیومده ک جهیزیه کامل باشه. هر چی تونستی بخر بقیشم بعدا اقا داماد خودش برای خونش میخره.. الا ...

اخه دامادم آدمی نیست ک کمک کنه همچیو کامل میخاد

کاش این رسما ور می افتاد

واقعا فشار رو هر دو خانواده زیاده از طرفیم دوماد حتی برای اجاره خونم باید پیش بده و یخچالو تلویزیونو اینا ....

سخت نگیر .. اینا خوشبختی نمیاره.. ب خونوادت فشار نیار چقدر دخترها با جهیزیه های آنچنانی طلاق گرفتن و برگشتن... ب شوهرت بگو در همین حد در توانمون هس.بقیش انشالله بعدا خرد خرد با کمک هم میخریم

سخت نگیر .. اینا خوشبختی نمیاره.. ب خونوادت فشار نیار چقدر دخترها با جهیزیه های آنچنانی طلاق گرفتن و ...

میدونم عزیز دلم آخه اون آدمی نیست اینو درک کنه بعدم از اطرافیانم ی خجالت خاصی تو ذهنمه آخه چند تا از آشناها عروسی داشتن جهاز اونا میبینم و مقایسه میکنم

چرا کسی نیست حرفی سخنی دلداری راهکاری  ب امید شما تاپیک زدم آخه دوست آشنایی صمیمی  ندارم غ ...

اخه چی بگیم عزیزم 

خداراشکر کن چندتا وسیله بزرگ با داماده 

بقیه اش انشالله جور میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اخه چی بگیم عزیزم  خداراشکر کن چندتا وسیله بزرگ با داماده  بقیه اش انشالله جور میشه

نمی دونم گفتم اینحا حرف بزنیم با دوستان  آروم بشم از استرس هی رو خانوادمم فشار میارم 

میدونم عزیز دلم آخه اون آدمی نیست اینو درک کنه بعدم از اطرافیانم ی خجالت خاصی تو ذهنمه آخه چند تا از ...

شاید درست نباشه که اینو بگم ولی آیا انتخاب کردن همچین ادمی که یه سری مسائل رو درک نمیکنه برای ازدواج واقعا درسته؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍