2777
2789
عنوان

کیا با اولین اقدام باردار شدن

24640 بازدید | 61 پست

مامانای مهربون لطفا منو راهنمایی کنید 

با چندمین اقدامتون باردارشدید

من میخوام ۲ ماه دیگه شروع کنم ولی دوست دارم همون اولین بار اوکی شه 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

شما نمیتونی تصمیم بگیری کی باردار شی. والا دو ساله در اقدامم نشده. و چقدر حرف شنیدم. به حدی که دیشب به‌مادرشوهرم گفتم ما اول می‌خواییم خودمون بزرگ شیک و اینا بعد برگشت گفت یعنی میخوایید از هم جداشید😑زنیکه گاو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی امکانش کمه ماه اول بگیره تا یک سال منتظر بودن طبیعی هست

شما خودتونم تجربه داشتید؟

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

وای من این ماه رو یکبار اقدام کردم الان دو روزه عقب انداختم 

تو رو خدا دعا کن باردار نشده باشم 

دوتا دیگه بچه دارم اصلا بچه نمی‌خوام 

اون یکبار هم قرص خوردم 

فقط یدونه قرص

سنه قهرمان ، قلبمی قلب 💓 کاربر مرد نیستم ، اسم شوهرم رو زدم ،نمیدونستم دیگه عوض نمیشه 
شما نمیتونی تصمیم بگیری کی باردار شی. والا دو ساله در اقدامم نشده. و چقدر حرف شنیدم. به حدی که دیشب ...

خب شما باز همون بهونه بزرگ شدن رو دارید ولی منو همسرم سنمون کم نیس 

متاسفانه خیلی دیر شوهرم راضی شد

من یه سال و خورده ای قرص ال دی میخوردم برا جلوگیری..همون ماهی که نخوردم و اقدام کردیم همون ماه باردار شدم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم دوماهه شروع کردم دکترم گفت امکان داره تا ۶ ماه یا بیشتر طول بکشه امیدوارم هرچه زودتر به مراد دلت ...

انشالله جفتمون زودیمامان شیم😍