2777
2789
عنوان

کارای مادرشوهرم دلیلش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 27 پست
مادرشوهرامون عقل درست حسابی ندارن فکرتو درگیر نکن توروخدا

نگاهاش‌ اذیتم میکنه مثلا توی ماشینیم اپن جلوعه‌ من عقب 

بعد برمیگرده چن ثانیه خیره میشه من خودمو میزنم کوچه علی چپ . گاهی میگم نکنه عیب و ایرادی دارم

عزیزم نسل اونا با ما فرق می‌کنه. طبیعه بعضی رفتارها کاش اینو درک کنیم. عروس ما همیشه پیش بابای مرحومم روسری داشت بهش می‌گفتیم راحت باش می‌گفت نه باید حرمت بزرگتر نگه داشت. اینجوری تو بزرگ شده بود ما هم به خواسته  و تربیتش احترام میزاریم. یا من ندیدم عمه بزرگم بدون روسری باشه. میگه زشته. و هیچ وقت هم از خواهر شوهراش هیچ انتظاری نداره

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خوشحال باهاش ک انتظار زیادی ازت نداره وگرنه تا تقی به توقی میخورد باید میرفتی کلفتی ..وقتیم خ ...

وقتی کارم نمیکنم باز تیکه و کنایه دوسداره خودم کار کنم و اون نگه ‌‌... معمولیم بااون برعکس همیم من بلند قد و اندامی اون خیلی کوتاه تر از من و چاق . ولی خب خودشم زشت نیس 

مورد اخر تیشرت از قدیم االایم مونده من مادرشوهرم خالمه ۴تاجاری هستیم هر۴تا حتی توی خلوت بانادرشوهرهم لباس بلند میپوشیم‌مثل تا پایین رون و کمی پوشیده میگردیم اما جلو خواهرشوهر نه راحته باهامون مادرشوهرم بی احترامی میدونه عروس سینه و دستاشو بریزه بیرون جلوش ما الان ۴تاجاری تواین سن هستیم ۳۳ /۳۴/۱۸/۲۴

هممون جوونیم باشال میشینیم جلوش حتی اگه مرد نباشه

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
مورد اخر تیشرت از قدیم االایم مونده من مادرشوهرم خالمه ۴تاجاری هستیم هر۴تا حتی توی خلوت بانادرشوهرهم ...

آخه از مادرشوهر من ک خودشو امروز میدونه بعیده 

آخه از مادرشوهر من ک خودشو امروز میدونه بعیده 

ازقدیم مونده گلم .. امروزی هم باشه عروس قدیم بوده .. قدیمیارو نمیشه قانع کرد هیچجوره ..

سیاست داشته باش مثل جاریم .. مادرشوهرت اومدنی تویه لباس پوشیده بپوش جهنم والا

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
وقتی کارم نمیکنم باز تیکه و کنایه دوسداره خودم کار کنم و اون نگه ‌‌... معمولیم بااون برعکس همیم من ب ...

خب من وقتی به یکی خیره میشم که قیافشو دوس دارم یا برام جذابه ..ماکوردا یه رسمی داریم یعنی یه چیزی تومایه های رسم میگن نو عروس که میان یه چیزایی میندازن جلو پاش میگن ببینیم عقلش میکشه اون چیزو برداره بزاره سره جاش🤣🤣ولی خب الان این چیزا نمونده و من به شخصه تا کاریو نگن بکنم نمیکنم چون دوس ندارم توخونه خودمم یکی بدون سوال کردن و یا درخواست خودم کاری انجام بده