2777
2789
عنوان

سرگذشت زندگی واقعی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3055 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاید بخوام ۱۰۰تابزنم تکراری تو مشکلی داری یاتو مامورسرشماری تاپکهایی یا کنترل چی یا بسیم چی؟؟

جهت اطلاعت بگم اون فائز دختر حاج فلانی بود که واسه یه عطر به معذرت خواهی افتاد اونم تو بودی که با شاه فالوه نمیخوردی و کلی کارگر داشتی و...ولی با یه معذرت خواهی رام شدی و...

ولی اینجا نی نی سایته منم دختر اقیانوس آرام

پس در نتیجه اگه ماجرا رو کامل میزاشتی میخوندم نکه معطل بشم هروز بیام ببینم قطره چکونی تعریف کنی که شور هیجان داستانت بره بالا ؟ 

خدا حافظ

جهت اطلاعت بگم اون فائز دختر حاج فلانی بود که واسه یه عطر به معذرت خواهی افتاد اونم تو بودی که با شا ...

فاذاماذا

چرا اینقدرعجله داری واسه خوندنش.ببین نه توفائزه میشی معذرت بخوای چون درکش واست شایدسخت باشه و نه من وحشی بودم که بخوام رام کسی بشم

جهت اطلاعت بگم اون فائز دختر حاج فلانی بود که واسه یه عطر به معذرت خواهی افتاد اونم تو بودی که با شا ...

اینم بدنیس بهت بگم من خیلیارو به معذرت خواهی وادارکردم که حتی تصورش واسه توسخته همین فائزه که داستانش اینجاس امپراطوری غروربودواسه خودش بااینکه زن بود اما بعضی حرکتاش واقعا مردونه بودشاید بیشترپس زیاد بخودت مغرورنشو چون...

اینم بدنیس بهت بگم من خیلیارو به معذرت خواهی وادارکردم که حتی تصورش واسه توسخته همین فائزه که داستان ...

به خودمم مغرور نیستم پستی هم که گذاشتم یکمش جنبه مزاح بود یکم هم اینکه منظورم این بود  کامل تعریف کنید اینجوری تعریف کردن از حوصله و اعصاب اینروزام خارجه

بعدشم خواستم پاک کنم که یه وقت باعث رنجش و سوء برداشت نشه ولی دیگه نشد

گفتم اومدین خوندین حتما ریپلای میکنین  ممنم ازتون معذرت خواهی میکنم از دلتون در میارم 

خب بقیشو بگو

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
واسه شما که جذابیتی نداشت.یهو پیگیرشدی

این برا قبل از دعواس

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
باکی دعوا کردی؟

با حاجی

به خودمم مغرور نیستم پستی هم که گذاشتم یکمش جنبه مزاح بود یکم هم اینکه منظورم این بود  کامل تعر ...

ممنونم.امامن ناراحتم نشدم شما حرفی زدین خب منم جوابشو گفتم همین..