2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم با دفترچه تامین اجتماعی دونه ای ۲۵

چندهزار میزنی 

ازمن دفترچم سلامت هست خیلی گرون میشه

کلا اعصابم بهم ریخته چطور تا ماه نه بگیرم با این موقعیت

مالی 

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
چندهزار میزنی  ازمن دفترچم سلامت هست خیلی گرون میشه کلا اعصابم بهم ریخته چطور تا ماه نه بگیرم ...

4000 , اره خیلی گرونه، آزادش دونه ای ۱۰۰ البته ماه اخر نوعش،عوض میشه تا اول راهی برای بیمه تامین اجتماعی اختیاری اقدام کن برای زایمانت بدردت میخوره ، بخدا من الان حساب کردم نزدیک ۷ تومن فقط ۹ ماه امپولامه به غیر کرایه و سونو و ازمایش و بقیه داروها

4000 , اره خیلی گرونه، آزادش دونه ای ۱۰۰ البته ماه اخر نوعش،عوض میشه تا اول راهی برای بیمه تامین اجت ...

تامین اجتماعی اختیاری ماه به ماه خیلی میخاد که بریزم 

واقعا ازپسش برنمیام خدا کمکمون کنه

جنسیت رو بفهمی بعد سونو آنومالی انجام بدی حرکت کردنشو حس کنی انگار از سختیش کم میشه برات

سنو ان تی هفته پیش گفت مشکوک ب پسره .

ولی انگار باورش ندارم بنظرت ان تی حرفش دقیقه

سنو ان تی هفته پیش گفت مشکوک ب پسره . ولی انگار باورش ندارم بنظرت ان تی حرفش دقیقه

به من راضی نشد بگه ولی خودم حس میکردم پسره انومالی گفتن پسره ، به خواهرم گفتن دختره ولی بعدن مشخص شد پسرع

به من راضی نشد بگه ولی خودم حس میکردم پسره انومالی گفتن پسره ، به خواهرم گفتن دختره ولی بعدن مشخص شد ...

هرچی باشه سالم باشه انشالله بسلامتی زایمان کنیم

هرچی باشه سالم باشه انشالله بسلامتی زایمان کنیم

توکل بر خدا ، من همیشه بخاطر شوهرم ناراحت بودم چون اصلا به روم نمیورد که دلش بچه میخاد الان ک گفتن بچه سالمه خوشحاله