2777
2789
من داشتم عزیزم خودم کار کردم منم مثل شمام اینکه العان گذاشتم قبل اینکه بخرم ظهری همینجا نظرسنجی کردم ...

ایشالا خدا به همه بده به شمام بده بخدا من حسودیم نشد اهم نکشیدما من خودم حیلی طلا دارم الانم نخریدم الان که اصلا نمیشه سمت طلا رفت من بچه بودم بابام خیلی پولدار بود برامون خیلی میخرید از اون موقع طلا دارم و عوض کردم همونا رو اینقدر از طلا بدم میاد که سالهاست تو گاوصندوقه اصلا یادم نیست چه شکلی بودن ایشالا خدا به همه بده به شپام بیشتر بده ولی اوضاع خیلی بد شده مردم نون ندارن بخورن دختر بچه کوچیک سرشو میکنه تو آشغالای خیابون بتونه یه لقمه نون بخوره آدم دلش به درد میاد واقعا یه موقع میبینن آه میکشن گناه دارن اگرم آهشون دامن آدمو بگیره که دیگه هیچ هرشب اینجا آدم میبینه عکسایی میذارن که اصلا درست نیست ما مردپی بودیم که خرید میکردیم نمیذاشتیم گسایی که ندارن ببینن که دلشون مسوزه چی شد یهو یه سری اخلاقای خوبمون کلا فراموش شد

بازم میگم مبارکت باشه خیرشو ببینی به شادی استفاده کنی❤️

کاش میشد بشی🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نباید  عکس چیزی که بهش ذوق داره بذاره  اگر اینطوره  طلا فروشا هم ویترینشون بپوشو ...

بابا من ظهری نظرسنجی کردم همه گفتن اینو بگیر العان از سر ذوق گذاشتم نمیخواستم فخر فروشی کنم 

بابا من ظهری نظرسنجی کردم همه گفتن اینو بگیر العان از سر ذوق گذاشتم نمیخواستم فخر فروشی کنم 

اهمیت نده به بعضی حرفای منفی 

کار خوبی کردی 

هر تاپیکی حالت خوب میکنه بزن 

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 💞🤗

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

برا من ۳۷تومن شد پول ندادم طلا دادم

النگوهای قبلیت چند گرم بودن ؟اصلا پول ندادی و نگرفتی ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده