2777
2789

بچه ها احتمال اینکه بارداری اولمه و دوقلو بشن ۵۰،۵۰ هست . 

بنظرتون سیسمونی سرویس چوب چجوری شیکه ؟

هرکی دوقلو داره عکس از اتاقشون میفرسته ایده بگیرم؟

چجوری ب این نتیجه رسیدی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز باردار نیستی؟😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چه نتیجه ای؟ دوقلو شدن؟ چون دوتا جنین انتقال دادم

اها بسلامتی😍😍😍

ان شاالله سلامت بمونن

فعلا صبر کن زوده

بعد برو پینترنست با فیلــتر شکن باید رفت

خیلی عکس های خوشگلی داره

کلی ایده بهت میده

حالا بزار نتیجه معلوم بشه بعد ماه پنجم ششم ک خیالت راحت شد میخری

از بس سختگیر و مشکل پسندم گفتم از حالا دستبکار بشم نمونه هاش ببینم اینترنتی تا بعد هول هولکی نشه 🤣

از بس سختگیر و مشکل پسندم گفتم از حالا دستبکار بشم نمونه هاش ببینم اینترنتی تا بعد هول هولکی نشه 🤣

پس همون پینترست بدردت میخوره👍👍مطمئنم چیزایی داره که دوس داری