2777
2789

اونم بالای دوسه تومن بع جزمن روزی یع بارم یع کدومشون زنگ میزنن چی شد لباس چی خریدی ازیع طرف اصلا دلم نمیاد واسع یع شب که دوسه ساعتم نمیشع بالای یع تومن خرج کنم ازطرفی هم همه فامیل لباس خریدن  ومدام بع هم امارمیدن پز میدن منم این وسط عروسی داره نزدیک میشع استرس گرفتم ازدستشون شما باشین چیکارمیکنین این وسط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب فامیل رو نمیدم یه لباس قبمت مناسب که بعدا هم جاییی بشه پوشید رو میخرم و عروسی میپوشم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

کرایه کن

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

دوساعت که از عروسی گذشت یادت میره چی پوشیدی و تازه قیمتش میخوره تو سرت مث پتک .پ یچی مناسب بخر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡