2777
2789

یکی میگه بی دو مخدر یکی میگه تاخیری ...اگر برای هردو استفاده بشه بلاخره یه عوارضیی داره کسی می‌دونه چه عوارضی ایجاد می‌کنه که مشهود باشه مثل بی خوابی قرمزی چشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پرخور نه کم خوراک عین همیشه است ...

احتمالن تازه شروع کرده  خیلی حواست به زندگیت باشه کجا میره رفیقاش کین ‌.اگه معتاد نبوده تا بحال .. ‌تا دیر نشد رو به  روش وایسا و توضیح بخواه این قرص تو جیبش چیکار میکنه

خدایا شکرت🙏
نمیدونم‌چه‌جوری به روش بیارم

بگو این چیه ..چرت و پرت گفت بزن  دهنش ..بگو باید بریم آزمایش بدی .. اگه گفت چیزی نیس  ی قرصه دیگه بگو باید بریم از داروخانه بپرسیم ...الان خودت بزن نت بخون دربارش

خدایا شکرت🙏

همسرم یه قرص تاخیری سفارشی و کاملا گیاهی از یه دکتر  طب سنتی گرفت واقعا خیلی عالی بود خیلی دعاش کردیم 😄 چون واقعا نمی‌توانست با زودانزالیش منو ارضا کنه . همسر من که همیشه همون دقیقه اول ارضا میشد با مصرف این قرص دیگه بیشتر از نیم ساعت انزالش طول میکشد و تو این مدت من حداقل سه بار پشت سر هم به ارگاسم میرسم واقعا قرصش عالیه چون به مرور  زود انزالی رو درمان می‌کنه و عوارض قرص های شیمیایی مثل سردرد و دل درد و مشکلات تپش قلب و ... نداره بعد از یه مدت واقعا حالم خوب شد و اکثر مشکلاتم از بین رفت 😁 شمارشو براتون میگذارم حتما ازش تهیه کنید

09367461816