2789
عنوان

واقعا برام تولد گرفته بوده 😕

301 بازدید | 31 پست

من یشب حالم بد بود بهش زنگ زدم گفتم بیا پیشم دارم میمیرم حالم بده تروخدا گفت کار دارم نمیام من خیلی بهم برخورد گریه کردم اونشب خیلی به حال من اهمیت نداد اولین بار بود با این لحن ازش همچین درخواستی میکردم من مغرورم خیلی بعد فرداش گف بیای بیرون گفتم آره بیا جلو درمون بعد که اومد گوشیمو گذاشتم حالت پرواز کلی زنگ و پیام داده بود گف نمیای من رفتم نوشتم بسلامت که بعدش نوشت من برات تولد گرفته بودم ۲ روز برنامه ریزی کرده بودم فلان پیش دوستام منو سنگ رو یخ کردی فلان منم نوشتم آدمی که بهش میگم دارم میمیرم بیل پیشم برام تولد گرفته جالبه و فلان کات کردیم بعد دوستم میگه واقعا تولد گرفته بوده فلان 😑😑 اما من حس بدی ندارم بنظرم حقش بود پشیمونم نیستم شما نظرتون چیه؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه کات کردی تموم شده فلان

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

آره به نظرم حقش بود

رفیق روزای خوشی بود

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
زود قضاوت کردی و عجولانه تصمیم گرفتی

اخه خیلی مسخرس فک کن من بهش گفتم دارم میمیرم بیا پیشم سوپرایز بخوره تو سرش شاید من از غصه دق کردم به سوپرایز نرسیدم اصلا نباید میومد پیشم؟؟

جفتتون واسه ناراحتی حق دارین

ولی اون که میخواسته خوبی کنه و تولد بگیره نباید دلت میشکست که بعد اگه تولد میگرفت بیشتر خوشحال میشدی و قدرش میدونستی

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊