2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم دیگه کاریه که شده

نشده

داره میشه میخان برن خاست

اری

از پدر مادرم خیلی دلخور شدم چون هر کی اومد سخت گرفتن برای من  حالا میرن خاستگاری در حالی که من توخونم و کلی زخم زبون باید تحمل کنم

امشب به داداشم گفتم من دیگه برادری ندارم

نشده داره میشه میخان برن خاست اری از پدر مادرم خیلی دلخور شدم چون هر کی اومد سخت گرفتن برای من &n ...

عزیزم خیلیا شرایط مشابه دارن منم همینطور بودم هر کی اومد نذاشتن الان که هیشکی نمیاد زخم زبون میزنن حالا مجبورم عروس شدن خواهر کوچیکترو تحمل کنم

نشده داره میشه میخان برن خاست اری از پدر مادرم خیلی دلخور شدم چون هر کی اومد سخت گرفتن برای من &n ...

چرا قبول نکردن خیلی بی رحمیه اینجوری با آینده ی تو بازی میشه برای دختر سخت تره پسر باز میتونه راحت بره خاستگاری 

عزيزم خواهر منم ازم هفت سال كوچيكتره ازدواج كرده درك ميكنم خيلي سخته فقط كسي كه خودش تجربه كرده ميفهمه تو براي خواهرت يا برادرت خوشحالي و براي حس خودت ناراحتى اميدوارم زودتر اين مسئله برات خلال بشه