2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید تو این کتابتون دعای قرآنی برای فروش خونه هست؟

بله عزیزم 

یک لحظه اجازه بدین پیدا کنم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خیلی ممنون عزیزدلم خیر ببینی

عزیزم فرصت بده پیداش کنم 

مطمئنم توی یکی از کتاب دعاهام دیدم 

سر فرصت بشینم پیداش کنم 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اگه براتون زحمتی نیست تو کتاب دعا برا رفع بیماری هم گفته شده،اگه هست لطفا بفرست

چه‌ بیماری هست؟

فعلا یکساله دارو میخورم بیماریم مشخص نیست یعنی دکتر نتوانسته تشخیص بده

عزیزم اینو پیدا کردم برات 

حاجت روا باشی

فعلا یکساله دارو میخورم بیماریم مشخص نیست یعنی دکتر نتوانسته تشخیص بده

اینم هست 

ادامش نوشته برطرف میشود