2777
2789

سلام عشقا بیست هفته و پنج روزه ک باردارم از دو سه روز پیش گاهی دردای پریودی دارم یکم و هی حس میکنم ببخشید یه چیزی ازم میخواد بیاد ولی شکر خدا هیچی نیست اصلا دیگ امروز صبح پادردم گرفتم یه جورایی مثل تایم پریودیم ضعف میکنه پاهام رفتم بهداشت گفت این دردا طببعیه ماما بهداشت خیلی خوش اخلاق و استرس نمیده اصلا خیلی راهنمایی میکنه دیگ اون گفت طبیعیه و نگران نباشم ولی هی تو گهواره و تو یک زن خوندم هی میگفتن علائم زایمان زودرس ولی بهداشت گفت نه و طبیعیه گفت نترسم ولی یه سر برم پیش دکترم ک شنبه باید برم گفت احتمالا شیاف بده بهم الانم خوابیده بودم یهو تخمدان چپم و کمرم سمت چپ تا واژنم بد تیر کشید اینا طبیعیه دوستان؟این دردای پریودی مانند کم؟تجربه هاتونو بهم میگید من بچه اولمو و بی تجربم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا نگران نباشید  منم مثل شما این دردا رو دارم کاملا طبیعی  هست من خواهرم وزن برادرم هم گفتن این دردا رو داشتن وطبیعی هست 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
عزیزم اصلا نگران نباشید  منم مثل شما این دردا رو دارم کاملا طبیعی  هست من خواهرم وزن برادر ...

انقدر تو این برنامه گهواره خوندم درد پریودی این موقع از بارداری علائم زایمان زودرس ک ترسیدم بخدا.اخه دردام مثل دردای پریودیه. دل درد پریودی دقیقا

انقدر تو این برنامه گهواره خوندم درد پریودی این موقع از بارداری علائم زایمان زودرس ک ترسیدم بخدا.اخه ...

منم همینم بخدا نگران نباش عزیزم  بسپار بخدا استرس نداشته باش خواهری 

منم همینم بخدا نگران نباش عزیزم  بسپار بخدا استرس نداشته باش خواهری

صبح رفتم زایشگاه هی درد داشتم برام کشت ادرار نوشت منفی بود بعدم گفتن باید برم طول دهانه رحممو چک کنه سونو صبح نوبت دارم استرس زایمان زودرس کشت منو

صبح رفتم زایشگاه هی درد داشتم برام کشت ادرار نوشت منفی بود بعدم گفتن باید برم طول دهانه رحممو چک کنه ...

عزیزم اصلا نترس مطمن باش هیچی نیست انشاءالله 

انشالله توکل ب خدا بسلامتی زایمان کنیم 

انشاءالله  عزیزم  صدمرتبه سوره مبارکه کوثر  به نیابت از سلامتی شما ونی نی تون هدیه میکنم به حضرت زهرا سلام الله علیه  انشاءالله  فردا با خوش خبری میاید سایت