2777
2789

سلام

بچه ها کدوم پیج یا سایت تخفیف های خوبی برای بلک فرایدی(جمعه سیاه)زده؟

لطفا ادرسش رو اینجا بزنید همگی بتونیم استفاده کنیم

بلک فرایدی تو ایران معنی نداره همش کلاهبرداریه

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت روناتا تخفیف های خوبی زده خیلی خوب در عین حال در حالت عادیم قیمتش از سایت های دیگ مث خانومی و اینا خیلی  پایین تره تخفیفم میزنه قیمتاشو مث اونا از چندروز قبل نمیکشه بالا ک بعد ت تخفیف به قیمت اصل بفروشه همون قیمتای قبل رو تخفیف میزنه ازشم خرید کردم خوب بوده بسیار هم مشتری مدار و خوش برخوردن با ادمین اینستاشون صحبت کردم بسته هاتونم م میفرستن داخل کارتون قشنگ ضربه گیر میزارن ک مشکلی پیش نیاد همچنین اگه مثلا فیس واش پمپی سفارش بدین سرشو قشنگ با فوم و چسب میبندن ک ضربه نخوره داخل بستتون هم گل خشک میریزن‌همراه اون یه عطر خوبیم ت کارتون اسپری میکنن ک خیلی خوبههه درکل خیلی به مشتری احترام میزارن🤤🥺👌🏻