2777
2789

من ناخواسته بود ولی اگه شوهرم اجبار نمیکرد نگهش میداشتم عین چی پشیمونم😔😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان باردادم ناخواسته بود بهتره بگم خدا خواسته اوایل یکم ناراحت بودم ولی الان به شرایط عادت کردم وروزشماری برا تولد بچه ام

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ببخشید میپرسم ولی چرا؟

چون شوهرم فوبیای بچه معلول داره همش میگفت بدون آمادگی بوده دارو خوردیم نمیدونم کمخونی داری (خودش مینوره) خلاصه اونقدر گفت و گفت فشار آورد بهم تا اون کار احمقانه رو کردم بلافاصله پشیمون شدم اما ۵ تا ببمارستانم رفتم برام کاری نکردن حتی یه متخصص زنان برام قهقهه زد پیش همکاراش😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چون شوهرم فوبیای بچه معلول داره همش میگفت بدون آمادگی بوده دارو خوردیم نمیدونم کمخونی داری (خودش مین ...

شما که مینور نبودی بعدش اینقدر ازمایش اینا میگیرن 

.وقتی سقط شد رفتی؟؟

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
شما که مینور نبودی بعدش اینقدر ازمایش اینا میگیرن  .وقتی سقط شد رفتی؟؟

آره گفتم کلی آزمایش میگیرن نگران نباش اما قبول نکرد، سقط نشده بود خونریزی کم داشتم