2777
2789
 اون کارش از ۳  تایی ها بیشتره  خخخخ هرچند بچه هاش بزرگن بیا قدمت روچشم

خب جونم برا بگه پسرم ۴ و دخترم نزدیک ۱سالشه

فعلا ک رابطشون خوبه. البته خودم مدیریت میکنم تا حسادت بینشون نیوفته ولی قطعا بی دعوا درگیری نمیشه اما عاشق همن 

هفته ای یروزم ینفر میاد خونمو تمیز میکنه ولی با اینحال همیشه بهم ریختس😃

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جونم برا بگه پسرم ۴ و دخترم نزدیک ۱سالشه فعلا ک رابطشون خوبه. البته خودم مدیریت میکنم تا حسادت ب ...

خوشبحالت  انقد کارای  خونه  ریخته دوس دارم بخوابم پانشم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
خوشبحالت  در مرحله  داغونی  به سر میبرم

اره گلم یه کم سخته الان

ولی بچه ها بالای چهار سال رسیدن قشنگ باید یادشون بدی وظایفی دارن تو خونه و براشون مسئولیت تعیین کنی 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خوشبحالت  انقد کارای  خونه  ریخته دوس دارم بخوابم پانشم

نمیتونی کمکی بگیری؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اره گلم یه کم سخته الان ولی بچه ها بالای چهار سال رسیدن قشنگ باید یادشون بدی وظایفی دارن تو خونه ...

اره  نمیدونم الان خستم خیلی  تابیام  برنج  ابکش کنم  نوزادم  جیع میزنه  تابیام  بشینم  اون  دوتادعوامیکنن تازه کارای بیرونم هست 

خودت میخواستی یا اتفاقی شد؟

شوهرم  عاشق بچس  بااین اوصاف  رفتم  دکتر لوله ببنده به دکتره گفت صبر کن  چهارمی بیاد رند بشن

شوهرم  عاشق بچس  بااین اوصاف  رفتم  دکتر لوله ببنده به دکتره گفت صبر کن  چه ...

😂😂😂😂😂👌

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
چجوری

تمیزکار

بگو هفته ای ۳_۴ساعت بیاد کارای اصلیو بکنه ک روهم تلمبار نشه