2777
2789
عنوان

هزینه سزارین اختیاری تو بیمارستان نیمه خصوصی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 64 پست
الهی آمین🥺❤

عزیزم نگران نباش درست میشه هااا فقط شماهایی که نی نی های خوشگل تو دلتونه دعا کنید بار اولی که اقدام میکنم خدا یه مروارید ناز تو دل منم بزاره 🌹❤️

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه اولش بود اتفاقا زايمان اول رو خيلي سخت ميگيرن تا طرف سزارين نشه زايمان دوم كمتر گير ميدن

عزیزم اشتباه میگید بچه اولو راحت تر سزارین اختیاری قبول میکنن

اگه طرف سابقه زایمان طبیعی داشته باشه خیلی سخت تر قبول میکنن

چون سزارین براشون امتیاز منفی داره همه بیمارستانا اینجوری نیس بعضیا انجام میدن ولی دوستان میگن انج ...

اين امتياز جهاني محاسبه ميشه استراليا رتبه زاايمان طبيعي بالايي داره سز اختياري وجود نداره اونجا 

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن
دقیقا نمیدونم بعضیا چرا انقد سنگ دلن،مجبورن نظر بدن انگار

نه عزیزم من منظوری نداشتم بخدا

آخه واقعا برام عجیبه من خودم از بچه دار شدن و هزینش میترسم خیلی ک نتونم براش خیلی چیزارو فراهم کنم بیشتر ب این دلیل بود

نه عزیزم من منظوری نداشتم بخدا آخه واقعا برام عجیبه من خودم از بچه دار شدن و هزینش میترسم خیلی ک نت ...

اره گلم درسته منظوری نداشتی اره بچه هزینه داره منم بچه ندارم چند ماهه دیگه اقدام میکنم ولی اون بالایی همه چیزشو جور میکنه عسلچه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
عزیزم اشتباه میگید بچه اولو راحت تر سزارین اختیاری قبول میکنن اگه طرف سابقه زایمان طبیعی داشته باشه ...

ميتونيد سوال كنيد اين موضوع رو من چند جا شنيدم اين موضوع رو 

زايمان اول زايمان خيلي مهميه كه به سزارين نكشه

اره گلم درسته منظوری نداشتی اره بچه هزینه داره منم بچه ندارم چند ماهه دیگه اقدام میکنم ولی اون بالای ...

انشاالله من خودم دوست دارم همه تو رفاه کامل باشن ولی بچه دار شدن برام شده فوبیا متاسفانه 

امیدوارم کسی مشکل نداشته باشه

نه عزیزم من منظوری نداشتم بخدا آخه واقعا برام عجیبه من خودم از بچه دار شدن و هزینش میترسم خیلی ک نت ...

اشکال نداره عزیزم،بخدا مام تا قبل حاملگیم وضعیتمون اینجوری نبود،بعدش یهو کار شوهرم نگرفت اینجوری شدیم وگرنه میدونم آدم باید با برنامه ریزی پیش بره،خداروشکر مام زیاد ندار نیستیم ولی الان ۱۲تومن برام سنگینه بدم شاید چن ماه دیگ بود راحتتر بود برام

چون تو اولی خیلی اذیت شدم

عزيزم❤️

اميدوارم زايمان خوبي داشته باشي اين سري

ولي يبار از پايين بخيه خوردي يبارم از بالا خيلي بده😭

نه بچه اولش بود اتفاقا زايمان اول رو خيلي سخت ميگيرن تا طرف سزارين نشه زايمان دوم كمتر گير ميدن

شما برو این تاپیکوبخون 

برای همین یکی دوهفته پیشه

خانومه با سابقه طبیعی هیچ جا سزارینش نمیکردن با اینکه چندتا بیمارستان خصوصی سر زد 

روز عمل پیام داد بهم که تو اتاق عملم اما انجام نشد گفتن باید منتظر بمونی دردت بگیره ، به سختی پیدا کرد جایی که سزارینش کردن

فقط ۵_۶تا دکتر من بهش معرفی کردم تماس گرفت اما قبول نکردن با اینکه زایمان اولو اختیاری انجام میدن و یکیش دکتر خودم بود

چند روز با من در ارتباط بود تو پیام های شخصی تا میدا کرد

شما برو این تاپیکو بخون  برای همین یکی دوهفته پیشه خانومه با سابقه طبیعی هیچ جا سزارینش نمیک ...

چشم ميرم ميخونم

عزيزم❤️ اميدوارم زايمان خوبي داشته باشي اين سري ولي يبار از پايين بخيه خوردي يبارم از بالا خيلي بد ...

دعا کن برام فقط هر چی صلاحمه برام رقم بخوره،اگه طبیعی باشمم زیاد اذیت نشم🥺