الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ناراحت نباش بزن تو سایت خیلی پزشک داره که کمتر سزارین میکنن بعدشم ناراحت نباش اونی که بچه میده خودشم مقدماتش جلوتر فرستاده گلم روزیشم میده
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
این حرفو نزن خو شاید یهو در رفته گلم یا الان شرایطشو ندارن ناراحت میشه یهو
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
منم تهرانم خودم بیمارستان اقبال یا مداین رو انتخاب کردم خصوصی هستن ولی دکترم تو بیمارستان دولتی مصطفی خمینی هست حالا نمیدونم چیکار کنم بچه ی اولم اقبال سزارین شدم ولی این رو موندم میترسم بیمارستان دولتی برم و پشیمون بشم