2777
2789
عنوان

خانومایی که اشپزی تون خوبه میاین

210 بازدید | 26 پست

من سیب زمینی ابپز دارم

با گوشت چرخ کرده

غذا چی بپزم با این دو

یه غذایی میگید که تو فر کنم؟ مثلا سیب رو بکوبم مثل کیک کنم گوشت رو بزارم داخلش و بزارم تو فر؟

راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی باهاش سمبوسه یا پیراشکی سیب زمینی درست کنی

اگه پنیر پیتزا داری همین کاری که خودت گفتی رو میتونی انجام بدی ولی روش پنیر پیتزا بریز که خوش طعم بشه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

سیب زمینیو له کن بهش تخم مرغو و ارد و نمک و پودر سیر و ارد سوخاری بزن مثل خمیر بشه نباید شله شل باشه ها تخم مرغو کامل نزن کم کم بزن تا خمیری بشه کافیه اردم بزن یکی دو قاشق

بعد چرخکرده که طعم دار کردیو مثل گلوله کن خمیر بزار وسطش گردش کن تو ارد سوخاری بغلتون و سرخ کن

ما با اینا کتلت میپزم 

یا بیا گوشت رو تقت بده با پیاز فلفل دلمه و قارچ

کف سینی سیب زمینی اینا رو بریز روش بعد پنیر پیتزا بزن

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  
بیا سمبوسه درست کن رو نون ها با چتکه روغن‌بمال بزار تو فر

وای نگو دلم خواست 😢 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید