2777
2789
عنوان

گریه کنم جلوی بابام ؟😭

227 بازدید | 9 پست

دوستان تازه فهمیدم بابام معتاده

چند روزه مامانم نیست

بابام دیشب رفت اتاق درو بست رفتم اتاق یک بوی بدی میومد 

امروز هم از سر کار نیومد گفت سرم درد میکنه و گفت به مامانت نگو 

واقعا از لحاظ درونی داغونم الانم گریم گرفته

زنگ بزنم به بابام و گریه کنم شاید تمومش کنه 

چیکار کنم واقعا نمیدونم

خدا کمکم کن 

چی میکشه تریاک ؟یا ازاین جدیدا

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا هیچی نگو قبح ماجرا بریزه جمع کردنش سخت میشه اونوقت چلو چشمتون مصرف میکنه نه قایمکی

صبر کن با مادرت در میون بزار ببین مادرت چی میگه

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

بگو من از کارت راضی نیستم داری مامانو گول میزنی بگو من مخالفم و به مامان میگم  اگه نمیخوای این کاراتو ترک کن

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  

اهمیت نده حداقل انقدر غیرت داره نزاره زن و بچش بفهمن اذیت بشن

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 
فعلا هیچی نگو قبح ماجرا بریزه جمع کردنش سخت میشه اونوقت چلو چشمتون مصرف میکنه نه قایمکی صبر کن با م ...

مامانم خودش بهم گفت 

میگه با بابات حرف بزن 

نمیدونم چیکار کنم

بابام دوستن داره اما داره آسیب روحی بهم وارد میکنه.

نمیدونم  فقط میدونم معتاده اتاق بوی سوختنی میداد

یا خدا ،خداکمکت کنه خیلی سخته اگه تریاک باشه خوبه باز بدبخت نمیشن ولی اگه از این جدیدا باشه نابود میشه ب مامانت بگو حتما تو چیزی نگو ،اگرم میدونی ک دوست داره خیلی و ازت حرف شنوی داره ی کم گریه کن و بگو ایندمون نابود میشه و ازاین حرفا چون اعتیاد اگه ی بار لب بزنی دیگه ب بدبختی میخوا ترکش کنی

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
مامانم خودش بهم گفت  میگه با بابات حرف بزن  نمیدونم چیکار کنم بابام دوستن داره اما داره ...

اگه میبینی جواب تو تنهایی حضوری باهاش با ارامش حرف بزن

ان شا الله که درست میشه🥺

من پدر خودم معتاده 

ولی دعوا و اینا روش جواب نداده 

دیگه خودمون و زدیم به ندونستن 

حداقل تو خفا مصرف کنه

چون مصرف نکنه میترسیم بلایی سر مادرم بیاره💔

لعنت به اعتیاد

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱