2777
2789
عنوان

راجع به پسری که اینو میگه چه نظری دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی خودش رو دست بالا گرفته  حالا چرا فکر کرده من اون رو حتی تو دایره ی کسانی که یک روز بخوام ...

نمیدونم شاید

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
چی بگم والا من به دوست معمولی بودن یه پسر اعتقاد ندارم

منم اعتقاد نداشتم تا با این آشنا شدم یکم معادلاتمو بهم زد

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
منم اعتقاد نداشتم تا با این آشنا شدم یکم معادلاتمو بهم زد

شاید همین اشتباهت بوده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یعنی میگه من ازدواجی نیستم

نه ازدواجی که هست اتفاقاً

ولی خب منم نمیگم که منو بگیره اصلا راهمون دوره فقط نمیتونم باور کنم پسر اینمدلی هم باشه یکم گیج شدم

نمیخاد رابطه احساسی بات داشته باشع فقط دوست معمولی  اما همین دوستهای معمولی به مرور ممکن راه‌ ...

ممنون منم همین فکرو میکنم 

نه ازدواجی که هست اتفاقاً ولی خب منم نمیگم که منو بگیره اصلا راهمون دوره فقط نمیتونم باور کنم پسر ا ...

چرا نباشه؟

من با یه پسری حرف میزدم دقیقا مثل همین بود ...خیلی مغرور بود و مثل دو تا دوست معمولی حرف میزدیم اونم هفته ای یکی دوبار 

الان ۳ هفتس ازش خبری نیس منم پیگیرش نشدم 😐

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏
چه اشتباهی؟متوجه منظورت نشدم

مردا نمیتونن دوست معمولی باشن

من یه مصاحبه خارجی در  این رابطه دیدم

گفت هیچوقت با مردا وارد رابطه معمولی نشین 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
میگه بگیر نیستم تو چرا پیگیرشی

پیگیر که نیستم اصلا قصد ازدواج ندارم فقط تا حالا پسر اینمدلی ندیده بودم

مردا نمیتونن دوست معمولی باشن من یه مصاحبه خارجی در  این رابطه دیدم گفت هیچوقت با مردا وارد ر ...

آها ممنونم عزیزم