2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق دعا نویس رحمانی 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
چجوریه؟

من شماره ی ینفرو دارم که شاگرد حاج 

باقر ساعدی هست 

اول برات بررسی انجام میده ببینه مشکل شما 

از چی هست 

مثلا از سحر طلسمه جادوه چشم زخمه مس جنه و.... 

بعد اگه دوست داشتی برات دعا ی قرانی انجام میده 

هزینه ی بررسی تابستون پنجاه هزار تومان بود 

الان نمیدونم چقدره 

سرشم خیلی شلوغه دو سه هفته طول میکشه 

نوبتت بیاد 

قبلا تو واتساپ بود الان نمیدونم کجا نوبت دهی و نتیجه بررسی  رو میگه

اگه میخوای تا شمارشو بدم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
من شماره ی ینفرو دارم که شاگرد حاج  باقر ساعدی هست  اول برات بررسی انجام میده ببینه مشکل ...

عزیزم اگر خوبه بزار 

چون منم لازم دارم 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
عزیزم اگر خوبه بزار  چون منم لازم دارم

عزیزم دعای قرانی مینویسه 

و کشف و بررسی انجام میده تا بفهمه که مشکلت از چیه

قبلا تو واتساپ نوبت میداد الان نمیدونم 

اینم شمارشه فرشید مرادی 

09120381268

اینم شماره ی یکی از ادمیناش هست

09193774654

عزیزم دعای قرانی مینویسه  و کشف و بررسی انجام میده تا بفهمه که مشکلت از چیه قبلا تو واتساپ نو ...

مرسی 

اگه پیجم داره ادرسشو بزار 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
مرسی  اگه پیجم داره ادرسشو بزار

اره پیج داره 

ولی اینستام قطعه از پیجش اسکرین شات بگیرم 

عزیزم اینه ادرسش

farshidmoradi. ir