2777
2789

من بخوام تو مطب خصوصی اندوسکوپی کنم بعدن هزینشو بیمه برمیگردونه یا باید فقط مراکز طرف قرارداد برم؟ اخه این دکتره خیلی خوبه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهایعنی پزشک دستورشو تو فاکتور بنویسه و با کپی جوابش ببریم؟

اگه دستور سیستمی بود که هیچی.اما اگه تو برگه بود یا خود برگه دستور یا کپی رو ببرید.جواب هم اصلش رو ببرید یه کپی برای خودتون بگیرید

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

اگه دستور سیستمی بود که هیچی.اما اگه تو برگه بود یا خود برگه دستور یا کپی رو ببرید.جواب هم اصلش رو ب ...

نمیدونم تو سیستم ثبت کرده یا ن ولی گفت باید اندوسکوپی بدی.ی سوال دیگه اینکه موقع گرفتن فاکتور برای ویزیت باید رسید چاپی مبلغ رو هم ببریم یا فقط همون فاکتور ک میده کافیه؟

نمیدونم تو سیستم ثبت کرده یا ن ولی گفت باید اندوسکوپی بدی.ی سوال دیگه اینکه موقع گرفتن فاکتور برای و ...

خوب باید بپرسین درخواست رو سیستمی داده یا نه.منظور از فاکتور یه برگه سربرگ دار هست که روی اون مشخصات شما با شماره ملی و مشخصات دکتر و اینکه چقدر هزینه دادین نوشته شده.بگین خودشون میدونن

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

خوب باید بپرسین درخواست رو سیستمی داده یا نه.منظور از فاکتور یه برگه سربرگ دار هست که روی اون مشخصات ...

توی فاکتور ویزیت ها شماره ملی رو ننوشته فقط اسمم و مبلغ و مهر پزشکه .گفتم همینو دادن