2777
2789
عنوان

روسی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 61 پست
بعد عمل

این فقط لب و بینیش تغیییر کرده

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو همشونو دیدی؟؟  اون دختره آناستازیا که دیگه عمل نکرده کوچولوعه

من گفتم همشون؟؟😐همه جا هم خوشگل هست هم کسی ک معمولیه 

بعدشم شما چرا فشار میخوری خب

اسی بازم هس عکس؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

😂😂😂😂😂

من گفتم همشون؟؟😐همه جا هم خوشگل هست هم کسی ک معمولیه  بعدشم شما چرا فشار میخوری خب

دستت درد نکنه یچیزایی گذاشته ک مردم بدونن با عکس بقیه و اون حجم عمل اعتماد بنفسشون پایین نیاد خودشونو با این عملیا مقایسه نکنن بعد نمیدونم بعضیا چرا بدشون میاد

اصلا درک نکردم حرفتو عزیزم  اتفاقا ما طایفه بابام دختر سفید و بور رو خوشگل حساب نمیکنن چشم رنگ ...

ولی منم این حرف و درک نکردم !!!

خوشگل بودن ربطی ب این چیزا نداره فیس آدم باید قشنگ باشه اون خانوم هم حق دارن اونایی ک زیادی پوست روشن و چشم رنگی دارن همه توجه ها چون میره سمت اون زیبایی هایی ک خدا بهشون داده مثل چشای رنگی موهای رنگی و پوست خیلی روشن دیگ زیاد اجزای صورت ب چشم نمیاد حرف شما درستع خیلی اینا هستن ک بی نمکن و انگار روحن ولی نمیشه همه رو باهم جمع بست

دستت درد نکنه یچیزایی گذاشته ک مردم بدونن با عکس بقیه و اون حجم عمل اعتماد بنفسشون پایین نیاد خودشون ...

دقیقا برا همین گذاشتم 

همه تو اینستا زیبای واقعی نیستن 

آرع زیااده خخ  بزارم؟ یا اگه اینستات میاره پیجشون تو عکسا معلومه بزن

پیجش همینه؟

ولی منم این حرف و درک نکردم !!! خوشگل بودن ربطی ب این چیزا نداره فیس آدم باید قشنگ باشه اون خانوم ه ...

ببین ربطی نداره 

من صدتا چشم رنگی دیدم چون چشمش رنگیه دلیل نمیشه اجزای دیگه معلوم نباشه

مهم فیسه 

ولی درکل کسی ک بوره و فیسشم نازه کلا خوشگله منم دوس دارم بورهایی رو ک خوشگلن

من میگم روسی ای خدااا مگه گفتم بورا؟عجبا 

ععزیزم بیا بزن وا حالا چرا دعوا داری مگ بهت توهین کردم اگ نریزی رو سرم من بابا بزرگ مادرم اصالتا روسی ی رگشون خودمون کلا گیلانی