گردوت رو خیلی تفت میدی که تلخ میشه.یدونه پیاز بزرگ رو رندهکن.با یه قاشق روغن نه بیشتر تفت بده.آبش کشیده شد گردو چرخ شده یه کاسه بزرگ بریز.یکی دو دیقه با پیاز تفتش بده بعد اب سرد بریز بزار جا بیفته.مرغاتم با زعفرون و فلفل سیاه از یکساعت قبل مزه دار کن.سرخ کن همه طرفاشو وقتی خورشت رو به جا افتادن رفت بریز داخلش.بعدم سه قاشق رب انار.و سه قاشق شکر بریز و یکم نمک.دیگه ملسیش رو میتونی با شکر و رب انار تنظیم کنی.اخراش که جا افتاد دوسه قالب یخ بریز و در قابلمه رو نیمه باز بزار و شعله هم کم که روغن بندازه