2777
2789
عنوان

خانمها بدون تعصب جواب بدین لطفا

251 بازدید | 31 پست

سلام دوستان یه سوالی چندوقتی ذهنمو مشغول کرده. من خودم از بچگی دختر دوست داشتم و همش ته دلم آرزوم بود دختر داشته باشم و الآنم خداروشکر دوتا دختر دارم‌. ولی دوران بارداری همش استرس داشتم که کاش پسر باشه ولی دلیلش فقط حرف دیگران و حرفای خاله زنک بود. حالا میخوام بدونم همه همینطور هستند؟ یعنی اگه جایی بودید که کسی شمارو نمیشناخت و حرف دیگران حذف میشد همه دلشون دختر میخوست درسته؟ چون آخه دختر هم باوفاتر و مهربانتره هم کودکی بهتر و آرومتری داره هم بزرگ که شد خب صد درصد داماد بهتر از عروسه و.... نظر شماهم همینه؟ خواهشا بدون تعصب جواب بدین. و اگه پسر مزیتی نسبت به دختر داره لطفا بگید ممنونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا دختر دارم 

هیچ‌ فرقی نداره بخدا 

جنسیت شاید همون اولش مهم باشه از یه سن‌به بعد بچه ها دیگه مهم نیست و خداروشکر ک دوتا دختر سالم دارم‌

الان جامعه اینقدر پیشرفت کرده واسه هر دو جنس ک واقعا فرقی ندارن برای خانواده ها 

هیچ فرقی نداره من دختر ندارم قبل بارداریم بشدت دلم دخترمیخواست الان میبینم روحیم با پسرا سازگار تره دلم میخواد دومی ام پسر باشه

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

چرا می گی داماد بهتر از عروسه همسر من یک بار به خانواده ام کمک نکرده با اینکه همیشه بابام هوام داشته تازه طلبکارم هست اما عروسمون بیشتر از من داره زحمت می کشه وهوای خانواده ام داره

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭

والا من‌پیش بقیه هم میگم دختر میخوام.البته مهربونتره و وفادارتره ... که حرفه.دخترایی هستن جون به لب میکنن خانواده رو.پسرایی هستن مثل پروانه میگردن دور پدر مادر

من دختر دوست دارم‌چون بزرگ کردنش برا من لذت بخشه.دنیای دخترونه رو درک میکنم در حالیکه پسرا رو نمیفهمم

من خودمم دختر دوست دارم ولی، هرچی سنم بالاتر رفت بیشتر دوست دارم پسر داشته باشم از بس خودم سختی کش ...

آره خب اینم هست ولی اگه فرد مناسب تو زندگی آدم قرار بگیره و حامی داشته باشه برای خودش بهتره