2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اعصابم رو بهم میریزه

295 بازدید | 22 پست

هر کی کاری باهاش داشته باشه زود میره انجام میده ولی من کار رو بخوام باید کلی به بگم و با دعوا برام اون کارو انجام میده منم به خودم قول دادم محل سگ بهش ندم و دیگه ازش کاری نخوام واقعا حالم ازش بهم میخوره اصلا به درد زندگی خودش نمیخوره ولی برای بقیه عالیه همه کارهای بقیه رو انجام میدم منم میخوام تلافی همه رو سرش در بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر حبشی مفصل راجع بهش صحبت کرده ولی خودم حوصله عمل کردن به این موضوع رو ندارم ولی حداقل دلیلش و فهمیدم خوبه

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
از کجا دانلود کنم ولی این مرد من خیلی لجبازه فک نکنم چیزی رو از داشته باشه

از همه جا تو کانال تنها مسیر آرامش هست تو ایتا اگه خواستی لینک بدم تو گوگل هم هست

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
فک نکنم بدبخت تر از من کسی باشه واقعا خستم کرده

اینجوری نگو من خدا رو شکر می کنم چالش من تو زندگی شوهرمه چیزای سخت دیگه نیست

دکتر حبشی مفصل راجع بهش صحبت کرده ولی خودم حوصله عمل کردن به این موضوع رو ندارم ولی حداقل دلیلش و فه ...

دقیقا درسته چون از بقیه تایید و تعریف و تمجید میشنون از زن خودشون نمیشنون جذب بقیه میشن

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️