2777
2789
عنوان

گول خوردن دختران توسط .....

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میخواستم بدونم مردی که عاشق واقعی باشه هیچوقت خیانت میکنه؟ و اینکه هدف آقایون از نگاه کردن چی ...

اصولا عاشقی مردها با خانومها خیلی فرق میکنه خانومها قلبشون فقط مال یه نفره ولی آقایون همزمان میتونن سه چهار نفرو هندل کنن و این یه نوع دوست داشتن تنوع بین آقایون هرمردی هم که بگه من تنوع دوست ندارم خداشاهده دروغ میگه این حرف و از بین هزاران مردی که باهاشون توسط شغلم ارتباط داشتم دارم میگم .

این تنوع رو میتونه یه خانم با سیاست برای مردش فراهم کنه چطور:زن میتونه هم همسر شوهرش باشه هم میتونه دوست دخترش باشه هم میتونه مادرش باشه و هم میتونه نقش یه عاشق پیشه ای رو بازی کنه که پرو بال میده به عشقش.

وقتی این کارها انجام بشه برای یه مرد معمولی و سالم به خداوندی خدا هیج مردی سمت خیانت نمیره نمیخوام توجیح کنم خیانت آقایون رو ولی مرد وقتی کمبودی تو منزل داره به سمت خیانت کشیده میشه.برای مرد سالم نه مرد مریض.

وقتی زن چشم و دل شوهرشو در منزل سیر کنه بخدا هیج مرد سالمی سمت خیانت نمیره .مورد خیانت داشتیم که آقا از سر کار برمیگشته خانم بی توجه به سروشکل ظاهری بوی نامطبوع ظاهری شکسته خوب شوهرش میگفت بابا یه روز دو روز سه روز منم آدمم منم دل دارم متاسفانه این خانمهایی که تو جامعه با سرو شکل نامناسب میگردن کار رو بدتر کردن .

من خودم الان خانومم بدون غلو ۸۰ تا ۹۰ درصد این کارهارو خداشاهده انجام میده .

صبح میخوام برم سرکار یه روز بدرقشو ترک نکرده بوسشو موقع ترک منزل ترک نکرده وقتی از سر کار برمیگردم با ظاهری آراسته وزیبا روبرو میشم که حال میکنم بوی عطر و ادکلنی که به خودش میزنه منو مست خودش میکنه خوب منم هزار تا زن بد و به یه تار موی زنم نمیفروشم چشمم میخواد بیفته به یه زن بیحجاب از کارهای خانمم شرمم میشه دیگه خیلی حرومزادگی با این کارهای زن بخوای بری بازم خیانت کنی هرچند زنی هم که این کارهارو انجام نمیده نباید مرد بره دنبال خیانت ولی خواهرم جامعه خیلی خیلی خیلی بد شده از این لحاظ.

ببخشید که طولانی شد امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید اگر بازم سوال داشتید من در خدمتم.

اصولا عاشقی مردها با خانومها خیلی فرق میکنه خانومها قلبشون فقط مال یه نفره ولی آقایون همزمان میتونن ...

مرسی که وقت گذاشتین ولی یه چیزو باید بدونین اینکه میگین خانما قلبشون مال یکیه و اقایون تنوع دوست دارن این اصلاااااا منطقی نیس یعنی نمیشه گفت اینهمه ادم و شخصیت که حتی ۴ نفر اعضای یه خانواده زمین تا اسمون با هم فرق دارن بگیم تمام خانما و آقایون یه جامعه اینجوری هستن چون متاسفانه منم زن تنوع طلب زیاد دیدم یعنی زنه شوهر و بچشو دوس داره ولی هرزم میپره نمیشه بگیم چون زنه قلبش مال یکیه به نظرم ادم خائن مریضه در هر صورت چون اگه مریض نباشه خیلی راحت مطرح میکنه و از زنش میخواد یا واقعا نتونه طاقت بیاره طلاق میگیره این تفکر شما برمیگرده به جامعه ما که از قدیم مردارو آزاد گذاشتن زنارو حتی تو فکرشون محدود کردن اگه همین محدودیتها برای آقایونم بود شاید خیلی خیلی جامعه قشنگتری داشتیم آقایون خیلی بی پروا شوخی از دو همسری و اینا میکنن ولی خانما معمولا حسای درونیشونو به هیچ وجه نشون نمیدن مگه خانما پسر جذاب و خوشتیپ نمیبینن؟؟

و اینکه هر ادمی توانایی و قابلیت های ده نفرو که نداره یه ادمه مثه بقیه اینجوری که میگین مردا میتونن سه چهار نفرو جواب بدن اصلا نیست مردی خیانت میکنه صددرصد تو رابطه جنسی و عاطفی‌کم میزاره بخاطر‌همین خانما خیلی سریع متوجه میشن

مرسی که وقت گذاشتین ولی یه چیزو باید بدونین اینکه میگین خانما قلبشون مال یکیه و اقایون تنوع دوست دار ...

باسلام خواهش میکنم.

منم نگفتم همه زنای جامعه یا همه مردای جامعه اینجورین.

نگاه کنید دوست داشتن با عاشقی خیلی فزق میکنه اون زنی که میگید هم بچشو دوست داره هم شوهرشو بازم هرز میپره مطمئن باشید شوهرشو خیلی خیلی خیلی کم دوست داره یا اصلا دوست نداره حکم عابر بانک و داره براش .وتا زمانی که حس درونیش و احساسات یه خانم بهش دستور نده با هیچ مردی وارد رابطه نمیشه شاید از۲ سال پیش هزار تا پرونده این شکلی پیش ما اومده بعضی خانما شوهرشو اصلا دوست نداشته از لحاظ عاطفی و جنسی تامین نبوده رفته با یکی دیگه چند مورد بوده شوهرشم دوست داشته ولی بخاطر تیغ زدن یه مرد یا پسر وارد رابطه میشه یا از خیانت شوهرش با خبر شده اینم میخواد جبران کنه اینا حرفایی هستند که خود خانما زدن تو پروندشون هم هست .گفتم این حرفایی که زدم در مورد افراد سالم جامعه نه افراد مریض جامعه.

درمورد پاراگراف دومتونم که میگید مرد نمیتونه با سه یا چهار نفر باشه متاسفانه باید بگم همچین پرونده هایی هم هست که با دو سه نفر بوده حتی بچه دار هم شدن بعدا فهمیده خانمش.

امیدوارم یه روزی برسه که اینقدر از لحاظ فرهنگی و اجتماعی شعور  از سطح بالایی برخوردار بشیم که هیج مردی به زنش و هیج زنی به شوهرش خیانت نکنه.

ببخشید یه سوالم از شما دارم شما خیانتو در چی میبینید مثلا چت کردن تماس گرفتن یا نه رابطه داشتن.

باسلام خواهش میکنم. منم نگفتم همه زنای جامعه یا همه مردای جامعه اینجورین. نگاه کنید دوست داشتن با ...

ممنون که وقت میزارین جوابمو میدین واقعا اینا سوالایی نمیتونم از کسی از اطرافیان بپرسم 

من به شخصه خیانت رو در هر چیزی که پنهونکاری باشه میبینم من حتی نگاه کردن خیره رو دوست ندارم حتی اگه همسرم بگه منظوری نداشتم میگم خوب باید متوجه باشی سوتفاهم ایجاد میکنه و من خوشم نمیاد من یه زن به شدت مغرورم و عاشقانه همسرمو دوسش دارم و هرکی پیامم بده تو اینستا دوستی اشنایی بهش میگم و اصلا گرم نمیگیرم با مردی و متقابلا همینارو توقع دارم یعنی هرکاااری که منظور بد داشته باشه به نظرم خیانته از نگاه کردن فکر کردن تا جاهای باریک

من از شما سوال پرسیدم و وقتی اینو میپرسم منظورم افراد سالم جامعه هستن نه افراد مریض یا مشکل دار که به مشکل بزرگی خوردن و اومدن پیش شما البته شغلتونو نمیدونم ولی اینجوری میگین مشاور خانواده شاید باشین مثلا من به یه دکتر اعصاب بگم با توجه به تجربت چند درصد افراد مریضن و مشکل عصبی دارن اون حتما میگه ۹۰ درصد و شمام با توجه به شغلتون نباید جواب میدادین الان متاسفانه خیانت خانمام خیلی زیاد شده و این نشون میده خیانت هیچ ربطی به جنسیت نداره به ادم کثیف و تنوع طلبش ربط داره و اینکه تا چه حد تو ذهنش برای خودش محدودیت ساخته باشه اخه ما ادما واقعا توانایی بالایی داریم روی کنترل کردن بعد جالبیش اینه اکثر کسایی که خیانت میکنن از زندگی با همسرشون دلزده هستن و اصلا دیگه تمایل و علاقه به همسرشون ندارن و فقطم با یک نفر به همسرشون خیانت میکنن اینجوری نیس که مثلا حتما طرف هر هفته با یکی باشه این نشون میده طرف توانایی اینو داره با یکی باشه ولی به خودش این اجازه رو داده به هر بهانه ای بره با یکی دیگه

ممنون که وقت میزارین جوابمو میدین واقعا اینا سوالایی نمیتونم از کسی از اطرافیان بپرسم  من به ش ...

خواهش میکنم نکته پایانی رو هم بگم .

بنده خودم نه میخوام غلو کنم نه شما منو میشناسید نه هم خانمم میدونه اینجام برا خودم به شخصه به ولله قسم همچین مسئله ای پیش اومد دو بار من با دوستم سوار ماشینش بودم که دوست دخترش اومد با یه دوستش دیگه سوار شدن که رفتیم باغ ویلای دوستم، که اونجا اون دو نفر رفتن یه اتاق منو این دوستش موندیم که هی چراغ سبز نشون میداد منم عاشق خانمم، دوسش دارم خدایی  ،هی خانمم میومد جلو چشام که چکارا برام انجام داده چه دلسوزیهایی که انجام داده همه اینها میومد جلوم که خدارو هزار مرتبه شکر میکنم به ولله قسم رفتم تو ماشین به قول شما به ذات طرف هم بستگی داره به رفتارهای خانم هم بستگی داره یکی عذاب وجدان میگیره انجام نمیده یکی هم مثل دوستم با افتخار تعریف میکنه.

خواهش میکنم نکته پایانی رو هم بگم . بنده خودم نه میخوام غلو کنم نه شما منو میشناسید نه هم خانمم مید ...

خدا پدرتو بیامرزه دقیقا به ذات ربط داره وگرنه وسوسه و تحریک شدن زن و مرد نداره واقعا افرین که عاشقانه وفادارین به همسرتون خداحفظتون کنه‌ برای همدیگه مرسی وقت گذاشتین خدانگهدار

سلام شما مشاوره هستین؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲