اصولا عاشقی مردها با خانومها خیلی فرق میکنه خانومها قلبشون فقط مال یه نفره ولی آقایون همزمان میتونن سه چهار نفرو هندل کنن و این یه نوع دوست داشتن تنوع بین آقایون هرمردی هم که بگه من تنوع دوست ندارم خداشاهده دروغ میگه این حرف و از بین هزاران مردی که باهاشون توسط شغلم ارتباط داشتم دارم میگم .
این تنوع رو میتونه یه خانم با سیاست برای مردش فراهم کنه چطور:زن میتونه هم همسر شوهرش باشه هم میتونه دوست دخترش باشه هم میتونه مادرش باشه و هم میتونه نقش یه عاشق پیشه ای رو بازی کنه که پرو بال میده به عشقش.
وقتی این کارها انجام بشه برای یه مرد معمولی و سالم به خداوندی خدا هیج مردی سمت خیانت نمیره نمیخوام توجیح کنم خیانت آقایون رو ولی مرد وقتی کمبودی تو منزل داره به سمت خیانت کشیده میشه.برای مرد سالم نه مرد مریض.
وقتی زن چشم و دل شوهرشو در منزل سیر کنه بخدا هیج مرد سالمی سمت خیانت نمیره .مورد خیانت داشتیم که آقا از سر کار برمیگشته خانم بی توجه به سروشکل ظاهری بوی نامطبوع ظاهری شکسته خوب شوهرش میگفت بابا یه روز دو روز سه روز منم آدمم منم دل دارم متاسفانه این خانمهایی که تو جامعه با سرو شکل نامناسب میگردن کار رو بدتر کردن .
من خودم الان خانومم بدون غلو ۸۰ تا ۹۰ درصد این کارهارو خداشاهده انجام میده .
صبح میخوام برم سرکار یه روز بدرقشو ترک نکرده بوسشو موقع ترک منزل ترک نکرده وقتی از سر کار برمیگردم با ظاهری آراسته وزیبا روبرو میشم که حال میکنم بوی عطر و ادکلنی که به خودش میزنه منو مست خودش میکنه خوب منم هزار تا زن بد و به یه تار موی زنم نمیفروشم چشمم میخواد بیفته به یه زن بیحجاب از کارهای خانمم شرمم میشه دیگه خیلی حرومزادگی با این کارهای زن بخوای بری بازم خیانت کنی هرچند زنی هم که این کارهارو انجام نمیده نباید مرد بره دنبال خیانت ولی خواهرم جامعه خیلی خیلی خیلی بد شده از این لحاظ.
ببخشید که طولانی شد امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید اگر بازم سوال داشتید من در خدمتم.