2777
2789
عنوان

خوب جوابش دادم ایا؟

54 بازدید | 4 پست

به شوهرم گفتم فرض کن الان پلیس گیر بده بمون که شما چه نسبتی باهم دارین؟چی میگی بهش ؟

گفت میگم تو خدمتکاری اومدی بچمو جمع کنی 

گفتم عه خدمتکار  هان ! خدمتکار منم یا تو که میاری من بخورم ؟خدمتکار منم یا تو که هرچی میگم اطاعت میکنی  جیگرم خنک شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشقشم دوشش دارم ولی اون هیچوقت احساسی برخورد نکرده  بی منظور پرسیدم  

آقایون جنسشون با خانوما فرق میکنه بعضیاشون اصلا احساسات به خرج نمیدن اگر هم بخوان ابراز احساسات کنن مال همون اوایل آشنایی و ازدواج که داغن هستش

آقایون جنسشون با خانوما فرق میکنه بعضیاشون اصلا احساسات به خرج نمیدن اگر هم بخوان ابراز احساسات کنن ...

شوهر من از اول هم ابراز علاقه نداشت فقط خوب خشونت به خرج میده  حیف که که زندکی برنمیگرده عقب