من قدم ۱۶۰ و وزنم حدود۶۸ یعنی حدود ۱۵ کیلو اضافه دارم ولی نمیدونم چرا اگه حتی یک کیلو وزن کم کنم صورتم لاغر میشه و انقدر همه میگن واااای چقدر لاغر شدی حتما خیلی سخت میگذره با دوتا بچه و شهر غریب و ..... کلا انقدر ازین جور حرفا میزنن مخصوصا عمه های شوهرم که بخدا اصلا انگیزمو برای رژیم و ورزش از دست میدم نمیدونم چکار کنم از طرفی دلم میخواد اندامم خوب باشه از طرفی ازین حرفها به شدت دلزده میشم و احساس بدی بهم دست میده میگم ولش کن بزار چاق باشم ولی کسی بهم اینطوری نگه. چکار کنم صورتم تپل باشه ولی وزن کم کنم؟ کلا صورتم لاغره ولی قشنگم
فقط میتونم بگم خوشبحالت 🥺❤️ جای من نیستی ک بدنت لاغر و قشنگ باشه ولی انقد لپ داشته باشی ک همه فک ک ...
خب این که خیییلی خوبه تو اندام خوبت رو داری و میتونی لباس و تیپ عالی داشته باشی و از طرفی صورت تو پر هم داری نهایتا رژ گونت رو یه جایی بزن که لپت رو کوچکتر نشون بده و حالت گونه بشه. من آرزوم بود اینجوری باشم🤗
میشه لطفا یه راه آسون واسه چاق شدن صورت که ازش مطمئنی بهم بگی؟
اول لاغر شو بعدش برو متخصص پوست.ویتامین سی و اینا هست بعدشم پوست خاصیت ارتجاعی داره خودش شکل میگیره قشنگ میشه. نهایت هیچ کاری هم نشه انجام داد متخصص چربی تزریق میکنن واست ماه میشی