2777
2789
عنوان

کیا زگیل تناسلی دارن ؟فقط اونا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5335 بازدید | 34 پست

برو دکتر زنان یا شوهرت بره پیش ارولوژ ، بگین داروی پدوفیلین رو براتون نسخه کنه.

بعد برین داروخونه بخرین . 

با گوش پاک کن بزنین روی زگیل . دقت کنین روی پوست سالم نزنین . 

یک روز درمیون از پدوفیلین بزنین روی زگیل و بذارین چند ساعت بمونه . 

بعد از چند روز از بین میره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه که تو بدن ویروسش باقی میمونه

نه اگر سبک زندگی سالم داشته باشی و سیستم ایمنی رو تقویت کنی و زگیلارو سریع از بین ببری ، 

دو ساله از بدن پاک میشه . 

اچ پی وی فقط روی پوست زندگی میکنه و داخل خون نمیره . مثل تبخال نیست که ویروسش بتونه داخل خون زندگی کنه . 

مکمل تراپی چی هست

اول از همه رژیم مکمل تراپی رو گرفتم از یه ماما که تعریفشو خیلی شنیدع بودم توی اینستا 

سولماز نظامیوند سرچ‌کنی میاره برات 

اول از همه باهاش ویزیت شدم به صورت انلاین 

بعد رژیممو برام توی‌واتساپ فرستاد 

یه سری داروها بودن که خریدمشون (ولی گرون بودن خدایی، ماه اول نزدیک ۱۳۰۰ فقط هزینه ی قرصام شد) 

رژیم رو ماهانه برام نوشتن 

یعنی اول‌هر ماه برام میفرستاد من داروهارو‌میخوردم و رعایت میکردم .اخر ماه دوباره بهشون پیام میدادم واریز میکردم هزینه زو رژیم بعدی رو میفرستادن 

این میشه مکمل تراپی 

برای رژیم غذایی هم .بازم خودش بهم میگفت چی بخورم چی‌نخورم

مثلا نمک کم شد از برنامه ی غذاییم. قند سادع حذف شد

گوشت قرمز کم شد . گوشت سفید زیاد شد 

یه سری دمنوش ها رو‌مرتب استفادع میکردم 

و همه ی اینا کنار هم کمک کرد که بتونم دفعش کنم

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
اول از همه رژیم مکمل تراپی رو گرفتم از یه ماما که تعریفشو خیلی شنیدع بودم توی اینستا  سولماز ن ...

اینم بگم که بعدش من شهر خودم رفتم فوق تخصص انکولوژی زنان 

ویزیت شدم . وقتی رژیمم و قرصامو دید گفت دقیقا همینارو باید استفادع کنی و تاییدشون کرد و حتی بهم گفت لازم نیست ۶ ماه بعدشم حتی تست بدی چون با اطمینان بهت میگم که منفی میشی

که همینطور هم شد 

من تحمل نداشتم.تست دادم .منفی شدم

توکلت به خدا باشه . و پیگیرش کن ولی براش غصه نخور . دیدی دیگه بدترین نوعشم دفع میشه اگه سیستم ایمنی بدنتو خیلی تقویت کنی⁦❤️⁩

اینم بگم که بعدش من شهر خودم رفتم فوق تخصص انکولوژی زنان  ویزیت شدم . وقتی رژیمم و قرصامو دید ...

وای خدا خیرت بده  مغزم درد میکنه از بس فکر کردم تروخدا یه شماره ای از اون خانومه که میگی بده فداتشم مرسی

وای خدا خیرت بده  مغزم درد میکنه از بس فکر کردم تروخدا یه شماره ای از اون خانومه که میگی بده فد ...

نگران نباش عزیزممم

پیج اینستاگرامش : solmaz.nezamivand

شماره ی واتساپ منشیش : 09363365177

واتساپ پیام بده بهش بگو یه نوبت ویزیت انلاین میخوای 

مشخصاتتو میگیره واریزی رو انجام میدی ۱۵۰ هزار تومن

بعد بهت میگه فلان روز فلان ساعت به خود نظامیوند زنگ بزن

شماره تلفن میده بهت زنگ میزنی باهاش صحبت میکنی 

بذار جواب ازمایشت بیاد که نوعشو بفهمی بعد نوبت بگیر از نظامیوند که قشنگ بتونه کمکت کنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372293/پربازدید-بشه-لدفن-محض-اطلاع-رسانی-و-درمان?page=1

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372293/پربازدید-بشه-لدفن-محض-اطلاع-رسانی-و-درمان?page=1

اسی این درمانو گفته

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚