2777
2789
عنوان

چطور باید خاص باشیم🤔🥰

192 بازدید | 10 پست

مادرهمسرم میگه : آفرین خیلی خوشم میاد، تو همیشه کارای خاص میکنی  

گفتم : مثلا چی؟  

گفت: مثلا اون دفعه که همه ی مهمونا شکلات،خوراکی و تنقلات با خودشون آوردن، اما تو اون میوه خشک  های محشر آوردی....هنوز میتونم مزه ش رو حس کنم.  

دیدم راست میگه.من واقعا متفاوت بودم اون شب  

بقیه یک راست رفته بودن تو مغازه و شکلات،چیپس‌ وپفک و... خریده بودن، اما من رو انتخابم فکر کرده بودم.و انتخاب من واقعا پرطرفدار شد.  

اگر شما هم میوه خشک فاطیمافلاح خواستید، من اینجام👈0903۴۴۳۰۳۹۲

ارسال به همه جای دنیا داریم

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مراسم نامزدی زیر دوتا جورابم پاره بوده و نمیدونستم هی راه میرفتم خیلی خجالت کشیدم  مراسم تو ...

🙄🤦🤦🤣

تو مراسم نامزدی زیر دوتا جورابم پاره بوده و نمیدونستم هی راه میرفتم خیلی خجالت کشیدم  مراسم تو ...

آخه چرا نرفتی تو اتاق عوضش نکردی🙄

خونگی؟چ جوری تو افتاب؟بهداشت و ایناش چی؟

عزیزم کاملا بهداشتی و با دستگاههای صنعتی خشک میکنیم تحت نظرمهندس بهداشت وغذاو دارو هست❤️